ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

απιστευτο!

Σύλληψη 2 Αφγανών διακινητών στη Ν. Βύσσα Ορεστιάδας.

Σήμερα 10/11/2010 και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν 2 Αφγανοί διακινητές από άνδρες της ειδικής ομάδας καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης, καθώς επιχειρούσαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας 16 λαθρομετανάστες με 1 πλαστική βάρκα.
Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως ο ένας Αφγανός είχε συληφθεί από τους ίδιους άντρες και προ εικοσαημέρου, δυστυχώς όμως τότε είχε αφεθεί ελεύθερος καθώς ο
ανακριτής και ο εισαγγελέας έκριναν πως τα στοιχεία ήταν ελλιπή και αφέθηκε ελεύθερος. Έτσι σήμερα θα οδηγηθεί για δεύτερη φορά στον ανακριτή και θα αποδοθεί η ποινή που του αξίζει καθώς πρόκειται για θράσος 20 μέρες μετά να ξαναπροσπαθήσει να προωθήσει λαθρομετανάστες ακριβώς από το ίδιο σημείο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Με τις συλλήψεις αυτές ο αριθμός των συλληφθέντων διακινητών έφτασε τους 70, από την δημιουργία της ειδικής ομάδας καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης ( μέσα Απριλίου ) αποδεικνύοντας την ορθότητα της απόφασης του Αστυνομικού Διευθυντή Ορεστιάδας, να δημιουργήσει την συγκεκριμένη ομάδα.
Αναγνώστης