ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

προσκληση

Σάββατο 27/11/2010
Αίθουσα Επιμελητηρίου 4ος όροφος ώρα 19:30

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην συνάντηση για ενημέρωση εκπροσώπων επιτροπής Εθελοντικής Οργάνωσης από την Δημοκρατία της Αρμενίας, για την διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας μέσα από την ενδυνάμωση του Εθελοντισμού.
Επιθυμία όλων των συμμετεχόντων είναι
να δημιουργηθεί σε κάθε δήμο, σε κάθε πόλη, σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών (ΜΚΟ) με σκοπό να διαδίδεται η ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και να ενθαρρύνεται η προσφορά αίματος, αιμοπεταλίων, η Δωρεά Μυελού Οστών και η Δωρεά Οργάνων.
Για το σκοπό αυτό στο πλαίσιο της συνάντησης των εκπροσώπων των δύο πόλεων προβλέπεται συντάχθηκε βεβαίωση αποδοχής συνεργασίας και σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Η συμμετοχή σας θα μας τίμηση ιδιαίτερα και θα προσδώσει βαρύτητα στον προσδοκώμενο στόχο μέσα από την συνεργασία των Εθελοντικών Οργανώσεων για την Εθελοντική Αιμοδοσία Ελλάδας Αρμενίας, στο θέμα της διάδοσης της ιδέας Εθελοντισμού.