ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

δηλωση μουζα

Η εκλογική διαδικασία ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η Ορεστιάδα Εν Τάξει συνεχίζει το έργο της και προετοιμάζει το Δήμο Ορεστιάδας για την ένταξή του στο νέο καλλικρατικό σχήμα.
Οι τέσσερις Δήμοι του βορείου Έβρου θα προχωρήσουν ενωμένοι, με ισοτιμία και συνοχή, για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του νέου αυτοδιοικητικού χάρτη, αλλά κυρίως τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της εποχής μας.
Οι δημότες του νέου Δήμου Ορεστιάδας απέδειξαν κατά την προεκλογική περίοδο και κατά τις δύο εκλογικές διαδικασίες, ότι είναι αποφασισμένοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με σοβαρότητα και με υπευθυνότητα, χωρίς πάθη του παρελθόντος, χωρίς υπερβολές και ακραίες αντιπαραθέσεις. Η στάση αυτή αποτελεί εγγύηση για το άμεσο μέλλον και θα προσπαθήσουμε να την ενισχύσουμε, ώστε να υπερισχύσει στο σύνολο των κατοίκων του Δήμου Ορεστιάδας.
Συγχαίρω τους κκ Λευτέρη Χαμαλίδη, Βασίλη Μαυρίδη και Σταμάτη Γκατζίδη για τον αγώνα τους και εύχομαι η συμμετοχή συμβούλων από τέσσερις παρατάξεις στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, να αποβεί προς όφελος της πολυφωνίας, της τοπικής δημοκρατίας και της απαραίτητης συνεννόησης, για το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Στόχος μας είναι ένας Δήμος Αλληλεγγύης, που θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της εποχής και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια αναπτυξιακή πορεία ολόκληρου του βορείου Έβρου.

Σας ευχαριστώ θερμά.Δημήτρης Μουζάς