ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

δελτιο τυπου αστυνομικης διευθυνσης αλεξανδρουπολης

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ
Την 25-11-2010 και ώρα 09.30΄ στην Αλεξ/πολη Έβρου, συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος και στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης.
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, στο οποίο κλήθηκε να επιληφθεί πλήρωμα περιπολικού του Τ.Τ.Αλεξ/πολης. Κατά την άφιξη των Αστυνομικών, ο δράστης αρνήθηκε να επιδείξει τα νομιμοποιητικά έγγραφα κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ απείλησε φραστικά τον έναν από τους επιληφθέντες Αστυνομικούς. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι, στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε έλεγχο για διαπίστωση μέθης που του έγινε, διαπιστώθηκε να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,06 mg/l, ποσότητα που επηρεάζει σημαντικά την οδήγηση και τη βάδιση.
Επιπλέον,
του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.200,00 €.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 25-11-2010 και ώρα 20.15΄, στην παραλία Απαλού Αλεξ/πολης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας (1) 24χρονος, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, από αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης, στον ανωτέρω δράστη, βρέθηκε στην κατοχή του μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -3- γραμ. με την άμεση συσκευασία της.
Η συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.



ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
Tην 05.30΄ ώρα της 26-11-2010, στην Αλεξ/πολη, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Τ. Αλεξ/πολης, ημεδαπός άνδρας 62 ετών, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Ειδικότερα, την 05.16΄της 26-11-2010 στο 2ο χλμ. Αλεξ/πολης – Φερών, Ι.Χ.Ε.αυτ/το, που οδηγούσε ο ανωτέρω άνδρας, εξετράπη της πορείας του και σε γενόμενο έλεγχο μέθης, από αστυνομικούς του Τ.Τ. Αλεξ/πολης, που αφίχθησαν στον τόπο, διαπιστώθηκε να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,13 mg/l και 0,97 mg/l, κατά τις δύο (2) μετρήσεις, ποσοστό που επηρεάζει επικίνδυνα την οδήγηση και τη βάδιση.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Επιπλέον, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.200,00 € και αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για έξι (6) μήνες.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ
Την 25-11-2010 και ώρα 02.15΄ στην Αλεξ/πολη, στο χώρο του Ο.Σ.Ε. με την ονομασία «Τρίγωνο», δύο (2) δράστες φόρτωσαν σε Ι.Χ.Φ.αυτ/το, ιδιοκτησία του ενός από αυτούς, πενήντα (50) μεταλλικά τεμάχια πλακών εδράσεως σιδηροτροχιάς, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από υπεύθυνο – εργοδηγό του Ο.Σ.Ε. και προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη, ανωτέρω δράστες ξεφόρτωσαν κλαπέντες πλάκες και επιβιβάσθηκαν στο εν λόγω όχημα. Ο υπάλληλος τους ακολούθησε με όχημα της Υπηρεσίας του.
Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημά τους όπισθεν της ιχθυόσκαλας Αλεξ/πολης και διέφυγαν πεζή. Ο ένας εκ των δύο δραστών, αναγνωρίσθηκε από την αστυνομική του ταυτότητα που βρέθηκε εντός του Ι.Χ.Φ.αυτ/του.
Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε και δράστες αναζητούνται.
Την προανάκριση ενεργεί η Υ.Α.Αλεξ/πολης.

ΚΥΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ.Ε.Γ.Ε. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξ/πολης, ανακοινώνεται ότι την 29-11-2010 και από ώρα 07.00΄και μέχρι την ολοκλήρωση και αποπεράτωση των εργασιών, ήτοι για είκοσι (20) ημέρες, αποφασίστηκε ο αποκλεισμός, κατά τις πρωινές ώρες, της οδού Αγγέλου Ποιμενίδη από τη συμβολή της με την οδό Μυριβίλη έως τη συμβολή της με την οδό Άβαντος, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες για το έργο « Αποχέτευση ακάθαρτων Β34 περιοχής υπολοίπου ΚΕΓΕ Δήμου Αλεξ/πολης».
Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εκτροπή από παράπλευρες οδούς.
Στην περιοχή θα τοποθετηθούν συστήματα ελέγχου (πινακίδες και άλλα σχετικά προειδοποίησης) με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση και προειδοποίηση των οδηγών.