ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

δηλωση χαμαλιδη

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών στο δήμο Ορεστιάδας, ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Λευτέρης Χαμαλίδης, έκανε την εξής δήλωση:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες του νέου Καλλικρατικού δήμου Ορεστιάδας που αξιολόγησαν θετικά την πρότασή μας και με ευθύνη στάθηκαν μπροστά στην κάλπη, τιμώντας το συνδυασμό μας με την ψήφο τους. Σεβόμαστε την ετυμηγορία των πολιτών που μας τοποθέτησε θεσμικά στη μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. Για εμάς η Νέα Αρχή έγινε. Όπως με πολιτικό πολιτισμό, αυτοδιοικητικό λόγο και ευθύνη διεξαγάγαμε τον προεκλογικό μας αγώνα, καταθέτοντας την προγραμματική μας πρόταση και αναδεικνύοντας την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής με αναμφισβήτητα επιχειρήματα, έτσι θα συνεχίσουμε και από τη θέση της μειοψηφίας. Θα είμαστε δίπλα στους δημότες, που για εμάς βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος, θα καταθέτουμε προτάσεις, θα ασκούμε σκληρή αλλά εποικοδομητική και ουσιαστική κριτική. Συναινετικοί, όποτε χρειάζεται, πιεστικοί, διεκδικητικοί και καταγγελτικοί όταν απαιτείται. Ελπίζουμε ο δήμαρχος να έχει συναίσθηση των μεγεθών που καλείται να διαχειριστεί και να διοικήσει αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που θα πρέπει να αναδείξει και να αξιοποιήσει. Με τους πολίτες θα βρισκόμαστε συχνά σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, σε εθελοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης που εκφράστηκε και στην κάλπη σήμανε μια Νέα Αρχή που θα έχει και πολύ καλή συνέχεια. Είναι πολύ μεγάλο αυτό που καταφέραμε για να το χαρίσουμε.”