ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (ορεστιαδας)

Σύλληψη 32χρονου ημεδαπού ληστή τράπεζας
ύστερα από καταδίωξη.
(Θανάσιμος τραυματισμός του Διευθυντή του Υποκαταστήματος )

- Συνελήφθη σήμερα το πρωί από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ορεστιάδας ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφού λήστεψε προηγουμένως το Υποκατάστημα τράπεζας στην Ορεστιάδα, τραυμάτισε θανάσιμα και τον Διευθυντή του.

- Συγκεκριμένα την 07.40 ώρα σήμερα ο 32χρονος δράστης εισήλθε στο Υποκατάστημα της Τράπεζας, που εδρεύει στην Ορεστιάδα και επί της οδού Βασ. Κων/νου και αφού απείλησε με πιστόλι που κρατούσε τον ταμία της τράπεζας αφήρεσε ένα σάκο, ο οποίος περιείχε το χρηματικό ποσό των 260.000 €. Κατά την έξοδό του από την τράπεζα πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τον Διευθυντή του Υποκαταστήματος, ο οποίος επιχείρησε να αποσπάσει το σάκο με τα χρήματα. Στην συνέχεια επιβιβάσθηκε σε δίκυκλη μοτ/τα και τράπηκε σε φυγή.

- Στην διαδρομή πυροβόλησε εναντίον άλλης δίκυκλης μοτ/τας ιδιώτη, που τον ακολουθούσε, με αποτέλεσμα η βολίδα να καταλήξει στον κορμό της μοτ/τας.

- Περιπολικό αυτοκίνητο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ορεστιάδας, που κατεδίωκε τον δράστη αμέσως μετά την αναχώρησή του από την τράπεζα, τον εγκλώβισε και τον συνέλαβε αναίμακτα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα πιστόλι 9 χιλ. με φυσίγγιο στην θαλάμη, δύο (2) ακόμη γεμιστήρες, μία (1) χειροβομβίδα ρωσικής προέλευσης, καθώς και ο σάκος που περιείχε το χρηματικό ποσό των 260.000 €.

- Διεξάγονται έρευνες σχετικά με την ταυτότητα του όπλου, το καθεστώς της δίκυκλης μοτ/τας καθώς και την τυχόν ύπαρξη συνεργατών.

- Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

- Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί, μετά το πέρας της προανάκρισης στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.