ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

προληψη τροχαιων ατυχηματων

Η αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σας γνωστοποιεί ότι από την προσεχή Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010 έως και τις 03.12.2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π», πραγματοποιείται η ετήσια έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης με θέμα : «Πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων».
Σκοπός της έκθεσης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης με ευθύνη του Τμήματος Τροχαίας, είναι η ενημέρωση του κοινού για τους παράγοντες που προκαλούν το τροχαίο ατύχημα, την πρόληψη και αποτροπή του, την κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά που θα είναι και οι αυριανοί οδηγοί καθώς επίσης και ενημέρωση για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης θαθα βρίσκονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο συγκεκριμένο χώρο που μας παραχωρείται από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, θα ενημερώνουν τους επισκέπτες και θα διανέμουν έντυπο υλικό σχετικό με το αντικείμενο της έκθεσης.