ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

η 37 επετειος

Με την πορεία στην αμερικανική πρεσβεία κορυφώνονται την Τετάρτη οι εκδηλώσεις εορτασμού της 37ης επετείου της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο.

Τα μέτρα περιφρούρησης μέσα στο κτίριο είναι αυστηρά, καθώς σύσσωμη η Κοινότητα του Πολυτεχνείου περιφρουρεί το χώρο, ενώ οι εκδηλώσεις μνήμης (εκθέσεις, ομιλίες κλπ.) διεξάγονται κανονικά.

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου μας θυμίζει ότι στην πρωτοπορία των κοινωνικών ανατροπών βρίσκεται πάντα η νέα γενιά», τονίζει το μήνυμά του για την επέτειο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος απέτισε φόρο τιμής μνημείο του Πολυτεχνείου.

Το ΚΚΕ καλεί, με ανακοίνωσή του, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, "να τιμήσουν την εξέγερση του Πολυτεχνείου, να πορευτούν προς την αμερικανική πρεσβεία συμμετέχοντας στο μεγάλο κοινό λαϊκό αγωνιστικό μπλοκ στο οποίο θα κυματίζουν οι σημαίες του ΠΑΜΕ, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, οι σημαίες της ελπίδας, της αντεπίθεσης, της προοπτικής".

Η εξέγερση του 1973 ζει στους αγώνες του σήμερα, για ειρήνη, ισότητα, δημοκρατία και κοινωνική απελευθέρωση, τονίζει ο ΣΥΝ σε ανακοίνωσή του για την 37η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και προσθέτει: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί φάρο για τους σημερινούς αγώνες του λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας, υπογραμμίζει η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της.

ΑΠΕ