ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

διοδια στην εγνατια

Έξι σταθμοί διοδίων θα λειτουργήσουν τους επόμενους τρεις μήνες στην Εγνατία οδό, όπως προανήγγειλε ο Γιάννης Τσακλίδης, αντιπρόεδρος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» από τη Θεσσαλονίκη. Κάνοντας λόγο για "πιεστικά οικονομικά προβλήματα" και "τεράστιες δανειακές υποχρεώσεις" της εταιρείας "Εγνατία Οδός ΑΕ", αλλά και τις "ασφυκτικές πιέσεις της Ε.Ε.", ο κ. Τσακλίδης, δήλωσε ότι "σύντομα θα εγκαταστήσουμε άλλους έξι πρόχειρους σταθμούς διοδίων στην Εγνατία Οδό", καθώς, όπως είπε η εγκατάσταση του ηλεκτρονικού συστήματος θα πάρει χρόνο.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακλίδη, σε λίγους μήνες θα λειτουργήσουν διόδια στην Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα, τα Γρεβενά (Βενέτικος ποταμός), Πολύμυλο (λειτουργούν από τις 14 Σεπτεμβρίου), Νυμφόπετρα, Παγγαίο και Κομοτηνή. Το κόστος των νέων διοδίων, είπε ότι "θα είναι περίπου ίδιο με αυτό του Πολυμύλου". Ταυτόχρονα η "Εγνατία Οδός Α.Ε." θα αναλάβει την επιθεώρηση και επισκευή των τεχνικών έργων στο εθνικό οδικό δίκτυο Λάρισας - Κοζάνης και Τρικάλων – Ιωαννίνων, όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση εργασίας που έγινε την Παρασκευή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μεταξύ της περιφερειάρχη Κ. Γερακούδη και του αντιπροέδρου και συμβούλου της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», Γιάννη Τσακλίδη.

Εφ. "Ο Χρόνος"