ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (ξανθης)


ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ –
ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗΣ
Την 28.11.2010 και ώρα 02.00’ από αστυνομικούς του Τ. Σ. Φ. Κοτύλης, συνελήφθη ένας 46χρονος αλλοδαπός πολίτης Τουρκίας και ο 17χρονος ημεδαπός γιος του, οι οποίοι οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος :
α) ένα (01) πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov,
β) ένα (01) υφασμάτινο γιλέκο κυνηγετικού τύπου,
γ) τέσσερεις (04) γεμιστήρες για το ανωτέρω όπλο και
δ) εκατόν δεκαπέντε (115) σφαίρες διαμετρήματος 7,62 x 0,39, οι οποίες ήταν εντός των ανωτέρω γεμιστήρων,
Σε έρευνα, που διενεργήθηκε εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά διαρρηκτικά εργαλεία ήτοι: α) μια (1) σκύλα, β) ένα (1) σφυρί , γ) ένα (1) καλέμι, δ) μία (1) πένσα, ε) Πέντε (5) γάντια, στ) Μια (1) κουκούλα χρώματος μαύρου για όλο το πρόσωπο, ζ) Μια (1) σιδερογροθιά, η) ένα (1) σιδεροπρίονο χωρίς λάμα, θ) τρία (3) κατσαβίδια, ι) ένα (1) κοπίδι, ια) ένα (1) πολυεργαλείο, ιβ) ένα (1) μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκ. με μήκος λεπίδας 15 εκ, ιγ) Δυο (2) σουγιάδες, ιδ) Μια (1) λάμα δίχως λαβή με μήκος λεπίδας 15 εκ, ιε) τρία (3) σκοινιά αναρρίχησης με διάφορα μήκη και πάχος.
Για τον ανωτέρω α’ δράστη, του οποίου εξετάζεται το καθεστώς παραμονής του χώρα μας, εκκρεμούσε προς εκτέλεση από το 2005 δικαστικά απόφαση απέλασης ενώ από την προανάκριση προκύπτει ότι έχει διαπράξει κατά το παρελθόν σωρεία κλοπών στην περιοχή της Αττικής, Ξάνθης, Καβάλας, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης και Έδεσσας.
Καταδικάσθηκε και εξέτισε πολυετή κάθειρξη για τα αδικήματα : της απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικής ουσίας, αντίσταση, οπλοφορία – οπλοκατοχή, Κατοχή πολεμικού όπλου, απόδραση κρατουμένου, Σύσταση συμμορίας, Στάση κρατουμένων, παραβίαση περιορισμών διαμονής. Φέρεται κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας όπου αποφυλακίστηκε το 1989, των φυλακών Κορυδαλλού όπου φυλακίστηκε το 1990, Κέρκυρας όπου δεν επέστρεψε μετά από άδεια και συνελήφθη το 2001, των φυλακών Μαλανδρίνου όπου και αποφυλακίστηκε το 2005.
Ανωτέρω δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Αποστέλλεται σχετικό φωτογραφικό υλικό…

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (03) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ, ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Μεσημβρινές ώρες της 27.11.2010 στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 35χρονος και ένας 39χρονος οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα, από κατάστημα «παντοπωλείο» ιδιοκτησίας 65χρονης ημεδαπής, φιάλες αλκοολούχων ποτών.
Από διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ανωτέρω δράστες με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσαν την 26.11.2010 από το ίδιο κατάστημα φιάλες οινοπνευματωδών ποτών αξίας 20 ευρώ τις οποίες πούλησαν σε 49χρονο ημεδαπό(συνελήφθη) ο οποίος διέθεσε αυτές προς πώληση στο κατάστημα της συζύγου του.
Συλληφθέντες δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ - ΑΠΕΙΛΗ
Βραδινές ώρες της 27.11.2010 στον Εχίνο Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου, ένας 58χρονος ημεδαπός ο οποίος παραχώρησε στον 10χρονο ανήλικο εγγονό του ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο για το οποίο στερείται αδείας κατοχής, με το οποίο αυτός (ο ανήλικος) προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς και στη συνέχεια έστρεψε αυτό σε βάρος δύο ανηλίκων ηλικίας 16 και 10 ετών απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσει.
Συνελήφθη ο 58χρονος ο οποίος προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ για τον ανήλικο σχηματίσθηκε δικογραφία. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ
Την 28.11.2010 και ώρα 00.30’ στη Γενισέα Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α. Τ. Γενισέας, ένας 42χρονος αλλοδαπός πολίτης Βουλγαρίας ο οποίος με χρήση βίας προκάλεσε πολλαπλές σωματικές βλάβες επί του σώματος της 46χρονης ομοεθνή συζύγου του.
Παθούσα διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέτασή της ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗ – ΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ
Την 29.11.2010 και ώρα 00.05’ προσήλθε σε υφιστάμενη Υπηρεσία μας (Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 47χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας και κατήγγειλε ότι βραδινές ώρες της 28.11.2010 άγνωστος – οι δράστες έθραυσαν παράθυρο οικίας που βρίσκεται εντός της κτηνοτροφικής μονάδας, εισήλθαν εντός αυτής και αφήρεσαν ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που ο παθών κατείχε νόμιμα.
Σε βάρος ανωτέρω παθόντος σχηματισθεί δικογραφία για πλημμελή φύλαξη όπλου.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.




ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ, ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Την 27.11.2010 και ώρα 23:30 από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεργώντας από κοινού με 25χρονο ημεδαπό ο οποίος διαφεύγει της συλλήψεως και αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα από κατάστημα mini market στα Πηγάδια Ξάνθης ιδιοκτησίας 38χρονου παθόντος.
Ο ανωτέρω συλληφθείς κατά την εξέτασή του δήλωσε ψευδώς διαφορετικά στοιχεία ταυτότητάς του.