ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

νοδε εβρου για στρατιωτικα νοσοκομεια

Μην κλείνετε τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης!

Για μια ακόμη φορά διαπιστώνεται ότι η κυβέρνηση, στο αδιέξοδο που βρίσκεται πλέον με τις επιλογές της και στην προσπάθεια να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε με την υπογραφή του μνημονίου, υπολογίζει μόνο τους αριθμούς αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω τους.

Είναι εμφανές ότι χωρίς να προηγηθεί κάποια αξιολόγηση και η απαραίτητη διαβάθμιση, μεταξύ των περικοπών του δημόσιου τομέα που προβλέπονται για το 2011, περιλαμβάνεται και η αναστολή λειτουργίας του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης.

Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας απόφασης θα είναι πολλαπλές σε μια περιοχή που ήδη δοκιμάζεται κι έχει ανάγκη από κάθε μικρό ή μεγάλο πνεύμονα εισοδήματος αλλά και ενίσχυσης. Η παύση λειτουργίας του 492 ΓΣΝΑ & ΓΣΝΞ θα φέρει ακόμη ένα πλήγμα με την αναχώρηση του προσωπικού μεταξύ των οποίων και ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

Επιπλέον, οι λόγοι λειτουργίας τους περιλαμβάνουν κι άλλες παραμέτρους που όπως αποδεικνύεται δεν ισχύουν για την κυβέρνηση ή απλώς τους προσπερνά αδιαφορώντας για ακόμη μια φορά για την περιοχή και τους κατοίκους της.

Κι όλα αυτά ενώ υπάρχουν πολλοί άλλοι τομείς που θα μπορούσαν να προηγηθούν στις απαραίτητες περικοπές του δημόσιου τομέα, χωρίς να επηρεάσουν άμεσα ευαίσθητες περιοχές που έχουν ανάγκη στήριξης κι αντιμετώπισης με ευαισθησία, θεμάτων που τις αφορούν.

Καλούμε τους αρμόδιους να επανεξετάσουν το θέμα και στην περίπτωση που περιλαμβάνεται στις περικοπές, νʼ αποσυρθεί η παύση λειτουργίας των εν λόγω Νοσοκομείων όπως άλλωστε συνέβη και στο παρελθόν όταν κάποιοι δε φοβήθηκαν να πάρουν τη γενναία απόφαση να εγκαταλείψουν παρόμοια απόφαση που είχε παρθεί.

--
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου