ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΞΙ (6) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 23-11-2010 και ώρα 06.45΄, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας έξι (6) λαθρομεταναστών, με λεωφορείο.
Συγκεκριμένα, την 23-11-2010, περί ώρα 06.45΄, οδηγός τουριστικού λεωφορείου, που εκτελεί το τακτικό δρομολόγιο Τιφλίδας – Αθήνας, προ της αφίξεώς του στο σημείο του διαβατηριακού ελέγχου, στάθμευσε το όχημά του σε δυσεπιτήρητο χώρο και αποβίβασε έξι (6) λαθρομετανάστες, οι οποίοι στερούνταν προξενικής θεώρησης εισόδου (VISA) στην Ελλάδα, καθώς και σφραγίδας εξόδου από την Τουρκία, όμως το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους Αστυνομικούς του Α.Τ.Κήπων.
Ο οδηγός του λεωφορείου και οι έξι (6) λαθρομετανάστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Το λεωφορείο που μετέφερε τους λαθρομετανάστες κατασχέθηκε.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ.Φερών.

ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ – ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΟΥ






Μεσημβρινές ώρες της 11.11.2010 απεβίωσε κατά τη διάρκεια οδηγήσεως γεωργικού ελκυστήρα στην αγροτική περιοχή Συδινής ένας 66χρονος ημεδαπός κάτοικος εν ζωή Συδινής. Ένας 40χρονος ημεδαπός διερχόμενος από το σημείο και αντιλαμβανόμενος το περιστατικό στην προσπάθειά του να κατεβάσει τον νεκρό και να ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές, έθεσε σε κίνηση τον κινητήρα του οχήματος ο οποίος βρισκόταν σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τους τροχούς του γεωργικού ελκυστήρα και κατά την πτώση του να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και να τραυματισθεί στα κάτω άκρα.
Ο θανών και ο τραυματίας διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας αντίστοιχα.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΞΙ (06) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ – ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Βραδινές ώρες της 11.11.2010 στους Τοξότες Ξάνθης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, ένας 38χρονος αλλοδαπός πολίτης Παλαιστίνης, ο οποίος κατελήφθη ως οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου για το οποίο δηλώθηκε κλοπή την 24.10.2010 στο Βραχάτι Κορινθίας, να μεταφέρει με πρόθεση την περαιτέρω προώθησή των στο εσωτερικό της χώρας μας, έξι (06) αλλοδαπούς πολίτες Πακιστάν, εκ των οποίων τέσσερις (04) στην καμπίνα επιβατών και δύο (02) στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.
Ο ανωτέρω διακινητής ο οποίος στερείται αδείας ικανότητας οδήγησης, δεν σταμάτησε το όχημά του σε συνεχή ηχητικά και φωτεινά σήματα των αστυνομικών επί της Εγνατίας Οδού που εκινείτο και προσπάθησε να διαφύγει ακολουθούμενος από περιπολικά του ΤΣΦ Κοτύλης, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και άλλων περιπολικών της Α. Δ. Ξάνθης χωρίς αποτέλεσμα καθώς συνελήφθη μαζί με τους λαθρομετανάστες.
Κατασχέθηκε και αποδοθεί σε ιδιοκτήτη του το κλεμμένο ΙΧΕ αυτοκίνητο. Επίσης κατασχέθηκε και ένα (01) κινητό τηλέφωνο κατοχής του διακινητή. Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.








Μεσημβρινές ώρες της 11.11.2010 περιήλθε σε υφιστάμενη Υπηρεσία μας (Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης), πληροφορία σχετική με τελεσθείσα προ 3ημέρου, ανθρωποκτονία 45χρονης αλλοδαπής πολίτιδος Αρμενίας, από τον 49χρονο ημεδαπό πρώην σύζυγό αυτής.
Άμεσα μετέβη στο διαμέρισμα όπου διέμενε αυτή στην Ξάνθη, κλιμάκιο του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α. Δ. Ξάνθης και ιατροδικαστής για διενέργεια έρευνας, εξερεύνησης και φωτογράφισης όπου διαπίστωσαν ότι η 45χρονη κείτονταν νεκρή στο σαλόνι και έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, προκληθέντα από μαχαίρι.
Από το χώρο του εγκλήματος κατασχέθηκαν ένα (01) μαχαίρι και ένα (01) σπασμένο γυάλινο μπουκάλι.


Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης αυτής ήταν ο 49χρονος ημεδαπός σύζυγός της ο οποίος συνελήφθη την 23.11.2010 και ώρα 13.00’ δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Ξάνθης.
Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.