ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (αλεξανδρουπολης)

Συνελήφθησαν την 28-11-2010 και ώρα 01.20΄, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας επτά (7) λαθρομεταναστών, με Ι.Χ.Ε.αυτ/το.
Συγκεκριμένα, περί ώρα 01.00΄ της 28-11-2010, άνδρες της ομάδας FRONTEX (Βουλγαρίας) με κάμερα θερμικής απεικόνισης, εντόπισαν άγνωστο όχημα, το οποίο λόγω της θέσης που βρισκόταν θεωρήθηκε ύποπτο. Δόθηκε εντολή σε μεικτή περιπολία FRONTEX (Βουλγαρίας) και αστυνομικών του Τ.Σ.Φ.Φερών για διενέργεια ελέγχου, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι, ο οδηγός του οχήματος στερούνταν διπλώματος οδήγησης, αδείας κυκλοφορίας και ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ενώ εντός του οχήματος επέβαινε επταμελής οικογένεια αλλοδαπών, που βρίσκονταν νόμιμα στη Χώρα.
Λίγο αργότερα, ενόσω διεξάγονταν ο έλεγχος του ανωτέρω οχήματος και περί ώρα 01.20΄ εντοπίσθηκε από τους ίδιους αστυνομικούς, ομάδα δέκα (10) περίπου ατόμων να προσεγγίζει το προαναφερόμενο σημείο, η οποία επιβιβάσθηκε σε δεύτερο όχημα που μετέβη εκεί, ο οδηγός του οποίου, εκτιμώντας προφανώς ότι οι δυνάμεις της Αστυνομίας είναι απασχολημένες, τους παρέλαβε και κατευθύνθηκε προς την Εγνατία Οδό. Έτερο περιπολικό του Τ.Σ.Φ.Φερών, έδωσε σήμα στάσης στο ανωτέρω Ι.Χ.Ε.αυτ/το, το οποίο όμως δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα με κατεύθυνση προς Αλεξ/πολη. Το όχημα εντοπίσθηκε στον Κόμβο της Αλεξ/πολης και ακολουθήθηκε από μεγάλη απόσταση από όχημα της Ο.Ε.Π.Τ.Α.. Στην προσπάθειά του να διαφύγει προσέκρουσε σε κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης, ο οδηγός – διακινητής, κατόρθωσε να διαφύγει προς την κατοικημένη περιοχή και αναζητείται, ενώ στο εγκαταλειμμένο όχημα βρέθηκαν και συνελήφθησαν επτά (7) λαθρομετανάστες.
Κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα δύο (2) οχήματα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 7 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τ.Σ.Φ.Φερών.