ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (αλεξανδρουπολης)

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ (3) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 16-11-2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας τριών (3 λαθρομεταναστών, με πλαστική βάρκα.
Συγκεκριμένα, περί ώρα 01.10΄ της 16-11-2010, άνδρες μικτής ομάδας κατόπτευσης με χρήση VAN θερμικής απεικόνισης αποτελούμενη από Αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ.Φερών και Φ.Α. FRONTEX, εντόπισαν επί της Τουρκικής όχθης του ποταμού Έβρου έναντι της αγροτικής περιοχής πετάλου Πέπλου Έβρου, ομάδα λαθρομεταναστών. Η ανωτέρω ομάδα τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και διαπιστώθηκε ότι τρεις (3) εξ αυτών με τη βοήθεια ενός διακινητή και τη χρήση πλαστικής βάρκας εισήλθαν στο Ελληνικό έδαφος, από την Τουρκική στην Ελληνική όχθη του ποταμού. Ο διακινητής κατά την προσπάθειά του να επιστρέψει πίσω στην Τουρκία, αντιλαμβανόμενος τους ενεδρεύοντες Αστυνομικούς πήδηξε στο νερό, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Οι Αστυνομικοί περισυνέλεξαν τον ανωτέρω και τον συνέλαβαν, ενώ συνέλαβαν και τους τρεις λαθρομετανάστες που είχαν ήδη περαιωθεί στο Ελληνικό έδαφος.
Η υπόλοιπη ομάδα παρέμεινε στο Τουρκικό έδαφος.
Κατασχέθηκε η πλαστική βάρκα.
Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 3 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ.Φερών.