ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ευχαριστηριο

Αγαπητοί Συμπολίτες, Αγαπητές Συμπολίτισσες,

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω δημόσια για την προτίμηση που δείξατε στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με πρώτο σε ψήφους Περιφερειακό Σύμβουλο για το Νομό Έβρου, της «Κοινωνικής Συμμαχίας», με επικεφαλή τον κ. Άρη Γιαννακίδη.
Η ψήφος σας αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά αλλά παράλληλα και μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους τους πολίτες, όχι μόνο του Έβρου, αλλά ολόκληρης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Σας διαβεβαιώνω ότι σε συνεργασία με τους υπόλοιπους περιφερειακούς συμβούλους, τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις και όλους εσάς, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες σας, καταθέτοντας τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια ως Δήμαρχος. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία και την καταξίωση του νέου θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας και την καθιέρωση μίας Ενιαίας Περιφερειακής Συνείδησης στην Περιφέρειά μας.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Ούστογλου