ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

δελτιο τυπου ελενης τσιαουση

Απάντηση σε αναφορά που είχε καταθέσει η Βουλευτής Νομού Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση, με θέμα την αξιοποίηση και εκσυγχρονισμό και όχι την κατάργηση του εμπορευματικού Σταθμού του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη, έδωσε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κύριος Σπύρος Βούγιας.
Πιο συγκεκριμένα ο κος Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αναφέρει: «Το σιδηροδρομικό εμπορευματικό έργο της Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει, τα τελευταία έτη, μείωση. Όμως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο πλαίσιο της
αναδιοργάνωσης του τομέα των εμπορευματικών της μεταφορών και με την εφαρμογή της νέας εμπορικής και τιμολογιακής της πολιτικής, καταβάλει σοβαρές προσπάθειες για τη συγκράτηση του υπάρχοντος και την προσέλκυση νέου εμπορευματικού έργου στην Αλεξανδρούπολη. Στην κατεύθυνση αυτή, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνεχίζει τις επαφές της με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις προκειμένου να αναλάβει σιδηροδρομικώς τη μεταφορά των προϊόντων τους.
Επίσης, σημειώνεται ότι το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει για τον σιδηρόδρομο μεγάλο ενδιαφέρον και στις συνδυασμένες μεταφορές πλοίου – σιδηρόδρομου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αξιοποιηθεί η δυνατότητα αυτή».
Τέλος ο κύριος Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τονίζει ότι: «Στους άμεσους στόχους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών με τον σιδηρόδρομο, περιλαμβάνονται μέτρα για την περαιτέρω διεύρυνση της δραστηριότητας αυτής με τη διεκδίκηση μεγαλύτερου μεριδίου από την αγορά των εμπορευματικών μεταφορών. Κατά συνέπεια, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν προτίθεται να καταργήσει ή να περιορίσει τις προσφερόμενες ήδη υπηρεσίες της, αλλά να τις επεκτείνει περαιτέρω».
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης που κατέθεσε η κα Τσιαούση Ελένη προς το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο/link:
http://www.tsiaousieleni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=190:2010-09-08-19-21-16&catid=11:2010-02-18-23-27-02&Itemid=14