ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ανακοινωση σπαρτακου

Απάντηση σε συνέντευξη Μ. Κακουλίδη
Διαβάσαμε στον τοπικό Τύπο τη δήλωση του γραμματέα του τοπικού ΛΑΟΣ για την υπερψήφιση του συνδυασμού μας από έναν αριθμό ψηφοφόρων του. Δεν το αποκλείουμε να συνέβη, όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να επιλέγουν ανά πάσα στιγμή αυτόν που κρίνουν καταλληλότερο. Όμως η δικαιολόγηση από τον Μ.Κ. της υπερψήφισής μας, μάς ξένισε: Μιλούσαμε, λέει, «για το τουρκικό Προξενείο». Αναρωτιόμαστε, πού βρήκε στο προεκλογικό υλικό μας (με τόσα κείμενα, αφίσες, λόγους...) πάνω από μία αναφορά στο θέμα; Αυτό ήταν το προεκλογικό μήνυμα του «Σπάρτακου»; Μήπως πρέπει να θυμίσουμε τα βασικά μας συνθήματα, τα οποία εκφράζουν και τους 1725 Κομοτηναίους που μάς ψήφισαν;
Ο «Σπάρτακος» φέρνει τοαληθινά καινούργιο στην τοπική πολιτική ζωή, την φιλοδοξία της ανατροπής της και είναι θέμα χρόνου να το αποδείξει και από τον θεσμικό του πλέον ρόλο. Ώς τότε ας μην βιάζονται να μας κρεμάσουν την μία ή την άλλη ταμπέλα, θα δώσουμε δείγμα γραφής σαφέστατο οσονούπω!
ΣπάρτακοςΠαράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής