ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

δηλωση πετροβιτς

Ευχαριστώ θερμά και από καρδιάς όλους τους πολίτες του Έβρου που μας υποστήριξαν με σθένος και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, τους συνεργάτες, όλους τους καλούς φίλους και συναγωνιστές, που έδωσαν στο πλευρό μας, αυτό τον ωραίο και καθαρό αγώνα για τον τόπο μας.

Οι εκλογές της Κυριακής στην Περιφέρεια, σηματοδοτούν τη μετάβαση σε μία νέα πραγματικότητα, σε νέες δυνατότητες που δίνονται πια στις τοπικές κοινωνίες για να ορίσουν την τύχη τους και την αναπτυξιακή τους πορεία.

Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, καθώς η διαδικασία μετάβασης που η κυβέρνηση έχει ορίσει είναι ημιτελής. Όμως εμείς θα είμαστε εκεί. Για να μεταφέρουμε τη φωνή και τη βούληση των πολιτών του Έβρου, που μας ανέδειξαν νικητές. Που με συντριπτική διαφορά αποφάσισαν ότι θέλουν την αλλαγή, θέλουν τον Έβρο στην πρώτη γραμμή, πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Από αύριο, όλοι οι Εβρίτες θα μας βρουν δίπλα τους. Για να τιμήσουμε στην πράξη την ψήφο τους, να διεκδικήσουμε όσα προτείναμε και να προετοιμάσουμε –όλοι μαζί- ένα πιο δημιουργικό αύριο.

Ο Έβρος ψήφισε Αναγέννηση. Μαζί θα την φέρουμε σε ολόκληρη την Περιφέρεια!

Σας ευχαριστούμε –μαζί συνεχίζουμε!