ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ερωτηση τσιαουση

Η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με αντικείμενο την άρση της αδικίας σε βάρος των υπαλλήλων οικονομολόγων σύμφωνα με το προς υπογραφή Προεδρικό Διάταγμα για τον Οργανισμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Στην αναφορά της η κα. Ε. Τσιαούση επισημαίνει ότι:

«Στο υπάρχον σχέδιο προεδρικού διατάγματος που επεξεργάστηκε το Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τον οργανισμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επιχειρείται ο αποκλεισμός της υπηρεσιακής ανέλιξης των Οικονομολόγων Υπαλλήλων. Οι ειδικότητες ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και ΠΕ Διοικητικού απουσιάζουν από πολλά Τμήματα, Διευθύνσεις αλλά και Γενικές Διευθύνσεις.
Οι οικονομολόγοι, παρότι διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις οικονομικών και διοίκησης, δεν μπορούν πλέον να προΐστανται σε σειρά από υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που χειρίζονται μάλιστα αντικείμενα αμιγώς οικονομικών θεμάτων».
Με την αναφορά της η κα. Ε. Τσιαούση ζητάει να ενημερωθεί από τον κύριο Υπουργό για τις προθέσεις της κυβέρνησης και τις περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να συμπληρωθούν οι ειδικότητες ειδικότητες ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και ΠΕ Διοικητικού, στα επίμαχα άρθρα του Οργανισμού, όπου προβλέπεται η στελέχωση με προϊσταμένους των Τμημάτων και Διευθύνσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την αποκατάσταση της επιχειρούμενης αδικίας σε βάρος των υπαλλήλων οικονομολόγων, που προκάλεσε το προς υπογραφή Προεδρικό Διάταγμα για τον Οργανισμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.