ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

απαντηση σκανδαλιδη σε ρενταρη-τεντε

Απάντηση στην Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη έλαβε η Βουλευτής Έβρου ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή-Τέντε μετά την ανακοίνωση διαμαρτυρίας των αγροτών της περιοχής Τυχερού σχετικά με την εξαίρεση των βαμβακοκαλλιεργητών που επλήγησαν από τις περσινές πλημμύρες από τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.
Όπως αναφέρει ο κ. Υπουργός
στο κείμενο της απάντησης του, από τον ΕΛΓΑ κατεβλήθησαν στους δικαιούχους μέχρι τις 30/9/2010 αποζημιώσεις ύψους 7.140.306,64 ευρώ για καλλιέργειες σιτηρών, μηδικής σπαραγγιών κ.λ.π..
Όσον αφορά την μείωση της παραγωγής των βαμβακοκαλλιεργειών αυτή δεν καλύπτεται από τον Κανονισμό του ΕΛΓΑ, άλλα από το πρόγραμμα κρατικών οικονομικών ενισχύσεων ΠΣΕΑ.
Στην κατεύθυνση αυτή το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε ήδη συγκεκριμένη εισήγηση στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας.
Τέλος στο κείμενο της απάντησης αναφέρεται ότι η αναπλήρωση των απωλειών του εισοδήματος θα γίνει μέσα από νόμιμες διαδικασίες και όχι από λογικές κατ’ εξαίρεση αποζημιώσεων που στοίχησαν βαριά πρόστιμα στη χώρα και οδήγησαν τον ΕΛΓΑ στον υπερδανεισμό και ένα βήμα πριν την χρεωκοπία.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτείτε σας παρακαλώ την πρότασή μου, μελετήστε την και αν συμφωνήσετε, εφαρμόστε την.
Προτείνω λοιπόν από εδώ και πέρα να μην αναρτάτε καμιά ερώτηση και επερώτηση , δελτίο τύπου, ανακοινώσεις και λοιπά λοιπά λόγια και κινήσεις του θεαθείναι κανενός κόμματος- βουλευτή - πολιτευτή και και και ... διότι πιστεύω ότι στους νοήμονες, μόνο γέλωτα προκαλούν, πέραν του ότι "ρυπαίνουν" το περιβάλλον, αφού πραγματικά είναι άχρηστα προϊόντα και δεν προσφέρουν τίποτα.

Προτιμώ και πιστεύω ότι το προτιμούν όλοι να αναρτάται κάθε πράξη που έχει ουσία και αποτέλεσμα έστω και για ολιγομελείς ομάδες πολιτών.

Επειδή όμως η επιτυχία έχει πολλούς γονείς τότε εάν επιθυμούν να είναι πιστευτοί ότι συνέβαλαν στην όποια επιτυχία ας αναρτώνται όλες οι ερωτήσεις , οι ενέργειες κλπ κλπ που βοήθησαν στη λύση του προβλήματος.

Έτσι δεν μας πείθουν ότι δουλεύουν για εμάς, αλλά ότι μας Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ο Υ Ν !!!


ΥΓ. Ισχύει για όλες τις αποχρώσεις, για όλους και για όλες, για όλα τα κόμματα κλπ κλπ και για το λόγο αυτό το σχολιάζω με το ίδιο σχόλιο και σε άλλο βουλευτή

ΠΟΛΙΤΗΣ