ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

χαμος στο νησι - τα λασπολουτρα συνεχιζονται

Το κρύο μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Όλοι έχουμε ανάψει τα τζάκια μας (κι ας μην είμαστε από μεγάλο Τζάκι) και τα καλοριφέρ μας για να ζεσταθούμε. Παρόλο το κρύο - όμως - το θερμόμετρο στην Σαμοθράκη είναι αρκετά ανεβασμένο. Μένουν 3 εβδομάδες πριν τις εκλογές και οι υποψήφιοι άρχισαν ... τα όργανα, σαν τους αδερφούς Τηγανούρια. Ήδη υπήρξε μία απόλυση ενός υπαλλήλου καθαριότητας, γιατί όπως λέγεται στα κοινοβούλια των καφενέδων, μεταξύ καφέ και τσίπουρου, ήταν σε αντίθετη παράταξη από τον διευθυντή της εν λόγω υπηρεσίας. Επίσης, πολλά ακούγονται για την ... σιωπή των αμνών, που τηρούν κάποιοι υποψήφιοι και για τα ενδεχόμενα κωλύματα που έχουν κάποιοι άλλοι. Όπως προείπαμε, το εκλογικό θερμόμετρο έχει ανέβει επικίνδυνα, και μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε κανένα μπάνιο, κανένα ... λασπόλουτρο, μπας και ηρεμήσουμε όλοι μας.
Για τα λασπόλουτρα ανέφερα σε παλιότερη δημοσίευση. Εν τάχυ επαναλαμβάνω, ότι ο Δήμος Σαμοθράκης, αποφάσισε μαζί με τα ιαματικά λουτρά, να συμπεριλάβει στον ιαματικό τουρισμό που προσφέρει και τα λασπόλουτρα, με τόση λάσπη που κυκλοφορεί από τους υποψηφιους ή τους παρατρεχάμενούς τους - ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.
Θέλουμε πάντως να τονίσουμε, εμείς οι απλοί και ακομμάτιστοι Σαμοθρακίτες ότι οι παλιές μέρες που κυβερνούσε η κουζουλάδα και η βλακεία και γινόταν χαμός μεταξύ των οπαδών των υποψηφίων για τον Δήμο Σαμοθράκης τελείωσαν. Εμείς οι Σαμοθρακίτες ούτε πρόβατα είμαστε, ούτε... κατσίκια, να ακολουθάμε το ένα ή το άλλο κομματικό μαντρί. Ψηφίζουμε με βάση την προσωπικότητα του κάθε υποψηφίου. Οι παλαιοκομματισμοί, μακρυά από μας. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ. Γιατί χορτάσαμε από λόγια.ΕΡΓΑ. ΕΡΓΑ. ΕΡΓΑ. ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ.
Τελειώνοντας και κλείνοντας το κείμενο αυτό, θα ήθελα να συνιστήσω σε όλους τους υποψηφίους την Σύνεση και την Λογική. Και σ' όποιον εκλεγεί Δήμαρχος να πράξει αυτά που υπόσχεται.... Διαφορετικά θα συνομιλήσει με το ... κ'ντούρι μου (Σ.Σ. παραδοσιακό γυρτό μπαστούνι μεγάλου μήκους για το πιάσιμο του παραδοσιακού εδέσματος της Σαμοθράκης, του κατσικιού ελευθέρας βοσκής - που έχει φάει όλο το πράσινο του νησιού)..

Το κείμενο είναι φανταστικό. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις, απλή σύμπτωση.

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ