ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

με το χριστοδουλου ο αλατζιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»,
μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Σουφλίου.
Βρισκόμαστε πλέον μία ανάσα από τις εκλογές του Νοεμβρίου και μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση. Από τη μια, η συνένωση των δήμων μπορεί ν’ αποτελέσει το σκαλοπάτι για ευρύτερη ανάπτυξη και πρόοδο στην οποία προσβλέπουμε και επιθυμούμε. Από την άλλη, η διαδικασία της ενοποίησης των δήμων προδιαγράφεται απαιτητική και προϋποθέτει βαθιά γνώση, υπομονή, επιμονή κι ακούραστη προσπάθεια.
ΚΑΙ σ’ αυτόν τον δύσκολο και φέρελπι αγώνα δηλώνω παρών. Θέτω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του κ. Πασχάλη Χριστοδούλου.
Οι λόγοι που με οδήγησαν να συνεργαστώ
με τον κ. Χριστοδούλου είναι πολλοί.
Πρώτα απ’ όλα, η αγωνία μου για τον τόπο. Παρά τις πιέσεις που δέχτηκα από διάφορες κατευθύνσεις για τη συμμετοχή μου στις εκλογές σε περιφερειακό επίπεδο, το θεώρησα φυγομαχία. Κι αυτό γιατί από την ενασχόλησή μου με τα κοινά συνειδητοποίησα ότι τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να εργαστούμε για τον τόπο μας, για το Τυχερό για τον Ορφέα για το Σουφλί για να πετύχουμε αυτά που μας αξίζουν με δεδομένο ότι παρά τη συνένωση παραμένουμε ένας μικρός δήμος.
Έπειτα, ο αγώνας αυτός είναι αγώνας προσωπικοτήτων και όχι κομμάτων. Δεν ανταγωνίζεται το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία αλλά η μία πολιτική προσωπικότητα με την άλλη. Και η προσωπικότητα του κ. Χριστοδούλου είναι γνωστή κι εκτιμητέα. Όποιες πολιτικές πεποιθήσεις κι αν έχει κανείς, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει τη συνεχή παρουσία στο χώρο, την πολιτική του γνώση και σκέψη, το ήθος και την ηθική του. Η πολιτική του πορεία αποδεικνύει περίτρανα ότι πάντοτε κίνητρό του ήταν η προσφορά και όχι το συμφέρον, η πίστη στις αξίες και όχι στα αξιώματα. Ο κ. Χριστοδούλου δεν πουλά ούτε πουλιέται . Ούτε κι εμείς που είμαστε μαζί του.
Αρχές μας είναι η διαφάνεια, η εργατικότητα, η συνεργασία, η ανάπτυξη, η συνοχή. Αυτές δεσμεύομαι να υπηρετήσω αν με τιμήσετε με την ψήφο σας.
Αυτές οι εκλογές είναι εκλογές ευθύνης και υπευθυνότητας. Αυτές οι εκλογές είναι των πολιτών κι όχι των σκοτεινών μηχανισμών.
Λέμε ΟΧΙ στο διαχωρισμό των κοινωνιών, ΟΧΙ στο φόβο, ΟΧΙ στη διαπλοκή, ΟΧΙ στην τρομοκρατία. Ο νέος δήμος δεν πρέπει να είναι υπόθεση των «κολλητών» αλλά υπόθεση όλων των Πολιτών.
Όλοι εμείς που σήμερα συμπαρατασσόμαστε και συνεργαζόμαστε με επικεφαλής τον κ. Χριστοδούλου λέμε ΝΑΙ στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ στη ΣΥΝΟΧΗ.
Χαράλαμπος Γ. Αλατζιάς
Ιατρός
Δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου,
επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».