ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

αγιος δημητριος


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου στην ακριτική Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.
Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός χοροστάτησε στον Εσπερινό την παραμονή της εορτής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ν. Ορεστιάδος. Στον Εσπερινό συγχοροστάτησε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων), ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Μητρόπολή μας μετά από πρόσκληση του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού.
Παρόντες στον πανηγυρικό Εσπερινό ήταν ο Δήμαρχος Ορεστιάδος κ. Δημ. Μουζάς, ο Αντινομάρχης Έβρου κ. Ιω. Παπαϊωάννου, Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου.
Την κυριώνυμη ημέρα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Δαμασκηνός λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Λαβάρων, έδρα του Δήμου Ορφέως. Κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας προεχείρησε Αρχιμανδρίτη τον εφημέριο της Ενορίας π. Σάββα Αλσαγές.
Ακολούθησε λιτανεία της Εικόνας, της οποίας προέστη ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός, παρουσία των Δημάρχων Ορφέως κ. Ευ. Πουλιλιού και Σουφλίου κ. Αθ. Κακαλή και του Διοικητού της 50ης Ταξιαρχίας κ. Σπυρόπουλου.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Ν. Ορεστιάδος και προέστη της λιτανεύσεως της Εικόνας.
Το απόγευμα ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός χοροστάτησε στον μεθέορτο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Κομάρων του Δήμου Τριγώνου και προέστη της λιτανείας της Εικόνας. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τριγώνου κ. Χατζηπαναγιώτου και ο Διοικητής του Συντάγματος Πλάτης καθώς και πλήθος κόσμου.