ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

λαος ροδοπης

Χωρίς να εκπλαγούμε διαβάσαμε στην προκήρυξη της ΕΡΤ για την πρόσληψη 2 ατόμων στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής. Πρώτο κριτήριο στην προκήρυξη η ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Μάλιστα! Δεν ξέρουμε σε ποιους απευθύνονται. Απευθύνονται σε Έλληνες πολίτες? Απευθύνονται σε Ελληνική περιοχή ή έτρεξαν πολύ πιο γρήγορα τις συμφωνίες για την Τουρκοποίηση της Θράκης που έκαναν και κάνουν σήμερα παλι ο Ερτογάν με τον Παπανδρέου.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καταδικάζει την προκήρυξη αυτή που διαχωρίζει τους κατοίκους της Ροδόπης και δεν επιτρέπει στους μη γνωρίζοντες την Τουρκική γλώσσα να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καταδικάζει την συνειδητή επιλογή της προκήρυξης που ουσιαστικά τουρκοποιεί την Ροδόπη και ζητά την παρέμβαση του τοπικού ΠΑΣΟΚ ώστε να αλλάξει η προκήρυξη και να αφαιρεθεί ο αντεθνικός και κατάπτυστος αυτός όρος.
Ήδη έχουμε ενημερώσει τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. και θα γίνει επερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων.
Καλούμε λοιπόν τους πολίτες της Ροδόπης να καταδικάσουν την ανθελληνική απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και να τιμωρήσουν αντίστοιχα τους εκφραστές της κυβέρνησης στις εκλογές 7ης Νοεμβρίου.

Για την Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ