ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

αριστερη οικολογικη συνεργασια

«Καταδικάστε τις πολιτικές που μας έφεραν στον μαρασμό»

Αισιοδοξία στην «Αριστερή Οικολογική Συνεργασία» για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Κομοτηνή, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας», για την Περιφέρεια ΑΜΘ, του σχήματος που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και δυνάμεις της ριζοσπαστικής οικολογίας καθώς και ανένταχτων αριστερών. Παρόντες, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Τάκης Χαρίτος, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες από όλους τους νομούς της Θράκης και Αν. Μακεδονίας, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, ενώ το παρόν έδωσαν αρκετά στελέχη και φίλοι της Αριστεράς.
Σε δηλώσεις του ο Τάκης Χαρίτος τόνισε την σημασία αυτών των εκλογών, ζήτησε από τους πολίτες να αποδοκιμάσουν την πολιτική που πηγάζει από το Μνημόνιο, ζήτησε επίσης την καταδίκη των κυβερνητικών πολιτικών που οδηγούν σε μαρασμό την αυτοδιοίκηση και δήλωσε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου. Οι υπ. αντιπεριφερειάρχες αφού παρουσίασαν τους υποψήφιους συμβούλους τους, απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να τιμωρήσουν τα δύο κόμματα εξουσίας και τους υποψηφίους τους για τις πολιτικές που έφτασαν εδώ την χώρα και την περιφέρεια.
Σε ότι αφορά τον Έβρο, την Τετάρτη κλιμάκιο της Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας περιόδευσαν στο Σουφλί, επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά, τις υπηρεσίες, τα καταστήματα αλλά και το Κέντρο Υγείας, ενώ άκουσαν τα προβλήματα του κόσμου. «Οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι. Τα προβλήματα είναι πολλά και το θυμό τους τον βλέπουμε συνέχεια μπροστά μας στις περιοδείες μας. Σε αυτόν τον κόσμο απευθυνόμαστε και του λέμε να δώσει ένα καλό μάθημα σε αυτούς που κυβέρνησαν τον τόπο και μας έφεραν αντιμέτωπους με όλη αυτήν την κατάσταση» δήλωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γιώργος Καΐσας.
Χθες ο Γ. Καΐσας και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα περιοδεύσουν στην περιοχή της Ορεστιάδας.