ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

αριστερη οικολογικη συνεργασια

Στη Σαμοθράκη βρίσκεται από τη Δευτέρα κλιμάκιο της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας» για την Περιφέρεια ΑΜΘ. Στο πολύπαθο νησί του Έβρου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γιώργος Καΐσας, μέλη και φίλοι της παράταξης επισκέφτηκαν οικισμούς του, υπηρεσίες και καταστήματα, συνομίλησαν με τον κόσμο, ακούγοντας τα προβλήματά του, ενώ παρουσίασαν και τις θέσεις τους.
«Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της αγανάκτησης του κόσμου για την εγκατάλειψη του νησιού. Οι Σαμοθρακίτες μας επεσήμαναν τις μεγάλες αλλά αναξιοποίητες δυνατότητες που έχει το νησί. Από τα κύρια και βασικά ζητήματα, είναι το ακτοπλοϊκό, αφού πλέον η Σαμοθράκη είναι ξεκομμένη και αποκομμένη, και έχει απομείνει μόλις ένα πλοίο από Αλεξανδρούπολη, όπως και η υγεία με τα προβλήματα στο κέντρο Υγείας να είναι τεράστια. Η Αριστερή Οικολογική Συνεργασία θα έχει στην πρώτη γραμμή των αιτημάτων και θέσεών της, τις διεκδικήσεις των φορέων της Σαμοθράκης» δήλωσε ο Γ. Καΐσας.
Στην Αλεξανδρούπολη το πρωί της Τρίτης, αντιπροσωπεία της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας», περιόδευσε και μοίρασε ενημερωτικό υλικό σε υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Έβρου, στη ΔΕΗ και την ΔΕΥΑΑ