ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ενωση οινοης - εθνικος μανης

Κάνοντας μία πολύ μέτρια εμφάνιση ο Εθνικός Μάνης κατάφερε να πάρει από το παιχνίδι μόνο τους τρείς βαθμούς επικρατώντας με το τελικό 1-3. Η Οινόη τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 40' ο Χριστοφορίδης δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα γιατί βγήκε νωρίτερα από το τείχος σε μία εκτέλεση φάουλ της Μάνης έξω από την περιοχή. Στο 2ο ημίχρονο και στο 50' ο Διονύσης Μαυρομμάτης άνοιξε το σκορ και στο 60' ο Οδυσσέας Κονακλής διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού. Στο 80' ο Μητσόπουλος μείωσε για τους γηπεδούχους προβληματίζοντας τον Εθνικό αλλά το γκολ του αρχηγού Τάσου Κελεσίδη στο 85' σφράγισε οριστικά τη νίκη για τους φιλοξενούμενους. Ο αγώνας είχε αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες κάτι το οποίο μαρτυρούν και τα τέσσερα δοκάρια. Δύο φορές σημάδεψαν το δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Σουντουλίδη και τον Μητσόπουλο, ενώ και δύο προσπάθειες των φιλοξενούμενων σταμάτησαν στο κάθετο δοκάρι από τους Γιάννη Βλάχο και Τάσο Κελεσίδη. Στο 74' και στο 81' ο Πασχάλης Σταματάκης υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον Εθνικό Μάνης αλλά τελικά οι τραυματισμοί του Μόρφη Ζαχαρνούδη και του Χρήστου Τσινούδη δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία και καλώς εχόντων των πραγμάτων ο προπονητής του νεοφώτιστου Εθνικού δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους στο δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (31-10-2010, 15:00') στο γήπεδο της Μάνης με αντίπαλο τους πρωτοπόρους και πανίσχυρους Μεταξάδες. Διαιτητές: Δρακούδης - Σκινδρής - Χρήστου
ΟΙΝΟΗ: Γεωργουσούδης, Πεχλιβανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδάκης (63' Καλπακίδης), Κατρακάζας, Στεφανόπουλος, Μπαξεβανίδης (59' Χρηστίδης), Μητσόπουλος, Σουντουλίδης, Γώγογλου, Μπανταγιώνης (46' Τοπαλίδης Β.)
ΜΑΝΗ:Συριτούδης, Ζαχαρνούδης (74' Γούλας), Κισσούδης, Τσινούδης (81' Κελεσίδης Ευαγ.), Γκιντίδης Στρ., Βλάχος (56' Φουτσιτζής), Μαυρομμάτης, Λιάσου, Κελεσίδης Αναστ., Κονακλής, Πουρζιτίδης Κων.