ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

συνεντευξη χρηστος γκιουμουσιδης

1) Πώς προτιμάτε να σας αποκαλούν; Χρήστο ή κ. Γκιουμουσίδη;

Απαντ: Μα και βέβαια με το μικρό μου όνομα, γιατί θέλω αμεσότητα στις επαφές μου. Το ΄΄κύριε΄΄ δημιουργεί αναπόφευκτα μεγάλες αποστάσεις και ψυχρότητα.

2) Ένας δασολόγος έχει συγκεκριμένη πρόταση για το αστικό και περιαστικό πράσινο μίας πόλης;
Απαντ: Μα και βέβαια. Τόσο εγώ σαν Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος και καθ’ ύλη αρμόδιος επί αυτών των θεμάτων, όσο και το Πρόγραμμα του Συνδυασμού μας ΄΄ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄ καθ’ υπόδειξη του Επικεφαλής της Παράταξης μας & Υποψηφίου Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα παρεμβάσεων σε όλον τον ιστό του Νέου Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρουπόλεως με γνώμονα την βελτίωση και όσο το δυνατόν περισσότερο τον εμπλουτισμό του αστικού και περιαστικού πρασίνου σε όλα τα μήκη και πλάτη του Νέου Δήμου μας.

3) Είχατε προτάσεις από άλλους υποψηφίους Δημάρχους;
Απαντ: Όχι, αλλά είχα πρόταση να κατέβω Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου & την οποία αρνήθηκα, αφού μεράκι μου είναι να υπηρετήσω τους δημότες μου, εάν και εφόσον επιβραβεύσουν την προσπάθεια αυτή την 7η Νοεμβρίου.

4) Ποια είναι η άποψή σας για το Βαγγέλη Λαμπάκη;
Απαντ: Ο Αρχηγός της Παράταξης μας, ο Βαγγέλης ο Λαμπάκης δίχως ένδειξη υπερβολής είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο που διαθέτει σήμερα ο Τόπος μας, γνωρίζει άριστα τα προβλήματα του Διευρυμένου Δήμου μας και έχει ήδη ένα άρτια συγκροτημένο και ρεαλιστικά υλοποιήσιμο Πρόγραμμα, το οποίο και θα αρχίσει να εφαρμόζει άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του την 1-1-2011, ως εκλεγμένος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κατ ‘εντολή των συνδημοτών μας.

5) Τι σας λένε οι πολίτες όταν τους συναντάτε κατά τις προεκλογικές σας δραστηριότητες;
Απαντ: Αυτό που εισπράττω από όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μου είναι μια γενική απαξία τους για τους πολιτικούς και τον ευτελισμό εν τέλει της πολιτικής. Είναι ίσως η δυσκολότερη χρονικά, πολιτική και οικονομική συγκυρία, που θα μπορούσε κάποιος να ξεκινήσει την ανάμειξη του με τα κοινά του Τόπου, καλή ώρα όπως εγώ. Τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα ωστόσο δεν πιστεύω πως έχουν να φοβηθούν τίποτε παρά μόνον τον κακό τους εαυτό. Οι συμπολίτες μας έχουν νου, γνώση και μνήμη και την 7η Νοεμβρίου θα κάνουν την άριστη επιλογή, για το Συμφέρον πρωτίστως του Τόπου μας, που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και εξελισσόμαστε επαγγελματικά και κοινωνικά.


6) Πόλη και πολίτες ή πολίτες για την πόλη;
Απαντ: Ο Δημοτικός Συνδυασμός του Βαγγέλη Λαμπάκη ΄΄ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄ στις 7 Νοεμβρίου του 2010 με την εντολή της πλειοψηφίας των Δημοτών μας του Νέου Διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης αναλαμβάνει την ευθύνη Διοίκησης του Δήμου, με πρωταρχικό γνώμονα τον σεβασμό των χρημάτων, που καταβάλλουν όλοι μέσω των δημοτικών και δημόσιων φόρων και την παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερου και ουσιαστικού έργου, που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας και την καλυτέρευση της καθημερινότητας μας. Επίκεντρο, Αρωγός αλλά και Τελικός Αποδέκτης σε αυτήν την γιγαντιαία προσπάθεια ανόρθωσης και εξυγίανσης του Δήμου μας είναι Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.


Με απεριόριστη εκτίμηση,

Χρήστος Κ. Γκιουμουσίδης
Msc Γεωτεχνικός-Δασολόγος
Υποψήφιος Σύμβουλος
Δημοτικής Κοινότητας Αλεξ/πολης




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Γκιούμου! γιάυτό σε πάω, γιατί είσαι αληθινός!!!

"δασάρχης"