ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

γκατζιδης για αθωωση μαθητων

Η τρομοκρατία των μαθητοδικείων δεν πέρασε
Νίκη του κινήματος η αθώωση των μαθητών

Με την μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας και την μαζική πορεία που ακολούθησε προς τα δικαστήρια, οι μαθητές οι σπουδαστές , οι γονείς , οι εκπαιδευτικοί, απέδειξαν περίτρανα ότι η προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών με τα μαθητοδικεία έπεσε στο κενό.

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε περίτρανα ότι όταν το κίνημα σηκώνει το κεφάλι και αγωνιστικά στέκεται απέναντι στο αντιδραστικό νομικό οπλοστάσιο που διαμόρφωσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ έχει τη δύναμη να το ακυρώσει στην πράξη και να έχει νίκες.

Σήμερα που οι εργαζόμενοι δέχονται μια ολομέτωπη επίθεση από την ΕΕ, το ΔΝΤ, και τα κόμματα του Μααστριχικού τόξου, είναι επιτακτική η ανάγκη να γυρίσουν την πλάτη τους στα παπαγαλάκια της μοιρολατρίας , να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και αγωνιστικά, μαχητικά να συνεχίσουν και να δυναμώσουν τους αγώνες.

Ιδιαίτερα η νεολαία πρέπει να μπει μπροστά στους αγώνες και μαχητικά
 να ΑΠΑΙΤΉΣΕΙ την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που ψήφισαν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού.
 Να συγκρουστεί με τις πολιτικές ΕΕ, ΔΝΤ , ΠΑΣΟΚ, ΝΔ που παραδίδουν την Παιδεία όλων των βαθμίδων στους νόμους της αγοράς και υποβαθμίζουν την μορφωτική της αποστολή στη δια βίου κατάρτιση.

Τώρα είναι η ώρα Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ
και μαζί μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί να απαιτήσουν την Παιδεία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών,


ΥΓ
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το «λεφούσι» των υποψηφίων που ήρθαν να «αρμέξουν» ψηφοθηρικά το θέμα, ενώ στο προηγούμενο διάστημα δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να εμποδίσουν να οδηγηθούν οι μαθητές στο εδώλιο.
Είναι υποκριτές, από τη μια στηρίζουν τις κυβερνήσεις που ψήφισαν την δαμόκλεια σπάθα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και από την άλλη κλαίνε όταν οι δικαστές την εφαρμόζουν.
Ορεστιάδα 29/10/2010