ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ιμβρος και τενεδος


Αφιέρωμα στην Ίμβρο και την Τένεδο
"Με τα μάτια της αισιοδοξίας"

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ξάνθης «Αλησμόνητες πατρίδες» και τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης διοργανώνουν την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στην Ξάνθη ένα αφιέρωμα στην Ίμβρο και την Τένεδο «Με τα μάτια της αισιοδοξίας».
Περιλαμβάνει:
Παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Γιώργου Λεκάκη «Ίμβρος παιπαλόεσσα, το ιερό νησί του Ερμού, τ’ Ουρανού και των Δακρύων» (εκδ. «Ενδοχώρα»), με εισηγητές τον ίδιο τον συγγραφέα, τους Σ. Καρασαμπάν, Ν. Δολδούρη, έκθεση σχετικών φωτογραφιών (των Σ. Καρασμπάν, Ι. Καναργιέλη, Γ. Λεκάκη, και του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης) και έργων ζωγραφικής (της Ά. Αυγέρη). Η εκδήλωση θα κλείσει με τραγούδια της Ίμβρου και της Τενέδου, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, από την χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης.
Η εκδήλωση θα γίνει στην «Καπναποθήκη Π» (Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη) και θα αρχίσει στις 20.00. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 25 Νοεμβρίου.