ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Συνελήφθη την 22-10-2010 και ώρα 20.40΄, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας 37χρονος ημεδαπός, για προμήθεια – εισαγωγή στη Χώρα και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στην ανωτέρω Υπηρεσία περιήλθε η πληροφορία ότι ο 37χρονος μεταβαίνει συχνά στη Βουλγαρία, απ’ όπου προμηθεύεται ηρωίνη, επιστρέφει αυθημερόν στην Ελλάδα και στη συνέχεια την πουλάει σε τοξικομανείς στην πόλη μας. Πρωινές ώρες της 21/10/2010 εντοπίσθηκε να επιβιβάζεται σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Καβάλα – Φιλιππούπολη, μέσω Αλεξ/πολης. Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας στην Αλεξανδρούπολη, κατά την επιστροφή του λεωφορείου από τη Βουλγαρία, οι Αστυνομικοί το ακινητοποίησαν και προσήγαγαν τον 37χρονο, στην Υπηρεσία. Κατά τη σωματική έρευνα βρήκαν σε σωματική του κοιλότητα, μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης βάρους 56 γραμμαρίων. Επίσης, βρήκαν στην κατοχή του 235,00 €, 34 Λέβα, δυο (2) κινητά τηλέφωνα και ένα (1) απόκομμα εισιτηρίου της διαδρομής Σβίλινγκραντ – Αλεξ/πολη.
Κατασχέθηκαν η ηρωίνη, τα χρήματα, τα κινητά τηλέφωνα και το απόκομμα του εισιτηρίου.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκ/κών Αλεξ/πολης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 21/10/2010 και ώρα 18.00΄, στην Αλεξ/πολη, Ι.Χ.Ε. αυτ/ττο που οδηγούσε 43χρονος συγκρούσθηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης για νοσηλεία.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.