ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

διαμαρτυρια αστυνομικων




Το ποτήρι ξεχείλισε για τους αστυνομικούς του Έβρου. Η λαθρομετανάστευση κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο έντονο πρόβλημα. Το κέντρο φύλαξης στο Φυλάκιο Ορεστιάδας δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο. "Είναι υπερπλήρες" κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος, ενώ παράλληλα προέβη σε διαμαρτυρία για τις συνθήκες υγιεινής, οι οποίες επηρεάζουν και τους λαθρομετανάστες και τους αστυνομικούς. Μεταξύ των όσων ανέφερε ο κ. Φωτόπουλος ξεχώρισε και η αναφορά ότι τίθεται και θέμα ασφαλείας καθώς πέντε αστυνομικοί φυλούν . . υπερπολλαπλάσιους κρατουμένους . . .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Έβρου κ. Παντελής Δημούτσης δήλωσε ότι από την αρχή του έτος, από τον Έβρο έχουν περάσει 30.000 λαθρομετανάστες.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΛΑΞΗΣ







Λαθρομετανάστες μένουν σε σκηνές, καθώς πτέρυγα έκλεισε ύστερα από έλεγχο του τμήματος υγείας της νομαρχίας Έβρου. Διακρίνονται στάσιμα νερά.




Μητέρες με παιδιά στα χέρια, αναχωρούν με προορισμό την Αθήνα.