ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

συναντηση ενημερωσης γονεων - αθλητων στιβου εθνικου


ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με την συμμετοχή 100 αθλητών και 100 γονέων η 1η επίσημη συνάντηση ενημέρωσης γονέων και αθλητών του τμήματος στίβου του Εθνικού. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του τμήματος στίβου Θανάσης Κασαμπαλής, ο οποίος παρουσίασε τους προπονητές με τα βιογραφικά τους, έκανε ιστορική διαδρομή από το 1927-έτος ίδρυσης Εθνικού- έως σήμερα, και αναφέρθηκε αναλυτικά στη λειτουργία του τμήματος, στους στόχους του, καθώς και στις προγραμματισμένες φετινές εκδηλώσεις.
Επίσημη προσκεκλημένη ήταν η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή η οποία ευχαρίστησε δημόσια τον Εθνικό για την στήριξη του στα πρώτα χρόνια της αθλητικής της καριέρας, έδωσε αθλητικές συμβουλές στους γονείς και τους αθλητές, ενώ μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά.
Φωτογραφίες και αυτόγραφα μοίρασε η Πηγή στους αθλητές του Εθνικού και στο στάδιο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της.
Τέλος με μεγάλη χαρά δέχθηκε η Ολυμπιονίκης, , μια φόρμα του Εθνικού με τον συμβολισμό ότι παραμένει στην μεγάλη «οικογένεια» του συλλόγου.