ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

2500 χρονια απο τη μαχη του μαραθωνα

Με μια σειρά σημαντικών δράσεων και εκδηλώσεων, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ετοιμάζεται να τιμήσει την επέτειο των 2.500 ετών από τη Μάχη του Μαραθώνα, που άλλαξε τη ροή της ευρωπαϊκής ιστορίας και οι οποίες θα κορυφωθούν με τη διεξαγωγή του 28ου Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στις 31 Οκτωβρίου και με τη συμμετοχή περισσοτέρων από είκοσι χιλιάδων αθλητών από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, ο ΣΕΓΑΣ με την ενεργή υποστήριξη του ΥΠ.ΠΟ.Τ. έχει προγραμματίσει σειρά πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Αύριο, Σάββατο 23 Οκτωβρίου, εγκαινιάζεται από τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, στο Ζάππειο Μέγαρο, η έκθεση με τίτλο "Δημοκρατία και η Μάχη του Μαραθώνα".

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου και για πρώτη φορά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει συναρμολογημένα όλα τα πολύτιμα θραύσματα της "Νίκης του Καλλιμάχου" όπως διασώθηκαν από την αρχαιότητα. Τα αποκαλυπτήρια του αναστηλωμένου αναθηματικού μνημείου προς τιμή
στρατηγού Καλλιμάχου θα πραγματοποιηθούν στις 13:00.
ΑΠΕ