ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

θανασης κυρκουσης


Γεννήθηκε το 1956 στις Φέρες Έβρου. Ζει και δραστηριοποιείται από το 1986 στην Ορεστιάδα. Είναι παντρεμένος με την Καμαριανάκη Κων/νιά και έχει δύο κόρες.
Σπούδασε Γεωλόγος στο Α.Π.Θ. και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακής Εξειδίκευσης στις Δυσκολίες Μάθησης (Παν/μιο Θεσσαλίας). Μετεκπαιδεύτηκε ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων.
Εργάστηκε στον Ιδιωτικό τομέα, στο ΙΓΜΕ, στη Δ.Ε.Θ. και σήμερα είναι Μόνιμος Εκπαιδευτικός Β/θμιας Εκπ/σης. Διετέλεσε Διευθυντής του Γυμνασίου Ριζίων Έβρου και του Ι.Ε.Κ Διδυμοτείχου, Ειδικός Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης στο ΚΕ.ΣΥ.Π Ορεστιάδας και αποσπάστηκε στο Παιδαγωγικό Τμήμα και στο Τμήμα Δασολογίας – Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ. Σήμερα είναι Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε) Ορεστιάδας.
Γνωρίζει Άριστα Η/Υ.
Διαβάζει, γράφει και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Παρακολούθησε:
1.- Διάφορα Σεμινάρια και Ημερίδες σχετικά με την Εκπαίδευση & Κατάρτιση, την Επιχειρηματικότητα, την Αγορά Εργασίας και το Ανθρώπινο Δυναμικό, τους Χ.Υ.Τ.Α, το Υδατικό Δυναμικό στη Θράκη και τις Ήπιες μορφές ενέργειας και
2.- Πανελλήνια και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια Υδρογεωλογίας και Γεωλογίας.
Υπήρξε: Αξιολογητής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής του ΕΚΕΠΙΣ.
Συνέγραψε:Σημειώσεις Εργαστηρίου Μαθήματος Γεωλογίας στο Δ.Π.Θ.
Πραγματοποίησε:
1.- Εισήγηση στο 3ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Υδρογεωλογικό Συνέδριο (Με κριτές) και
2.- Υδρογεωλογική έρευνα στο Τριτογενές Βύθισμα της Λεκάνης Ορ/δας.
Συμμετείχε: στην εκπόνηση Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και στη σύνταξη και υποβολή Προτάσεων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πρωτοβουλιών.
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Διετέλεσε: 1.-Μέλος, Γραμματέας, Ταμίας και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Έβρου, 2.-Αιρετός Εκπρόσωπος των καθηγητών στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε Ν. Έβρου, 3.-Αιρετό Μέλος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ν. Έβρου, υπεύθυνος των τομέων αυτοδιοίκησης (τώρα Εσωτερικών) και Οικονομίας, 4.-Αιρετό Μέλος της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ Α.Μ.Θ, υπεύθυνος των τομέων Υγείας, Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, 5.-Μέλος του Συμβουλίου Επιμόρφωσης και Επιμορφωτής του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ Ν. Έβρου.
Είναι: 1.- Μέλος της Β’ ΕΛΜΕ Έβρου, του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων, του ΓΕΩΤ.Ε.Ε και της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρείας, 2.-Μέλος της Εταιρείας Επιστημόνων Η/Υ και Πληροφορικής (Ε.Π.Υ) και 3.-Μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

24 χρόνια, λέει, ζει και δραστηριοποιείται στην Ορεστιάδα!
Τα πολιτικά του δικαιώματα που τα έχει;
Μπορεί να μας πει γιατί τα κρατάει στις Φέρες αυτός που αγαπάει την Ορεστιάδα και επικαλείται τις στην Ορεστιάδα δραστηριότητές του;