ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

εγκαινια εκλογικου κεντρου λαμπακη


«ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ»

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε τη Παρασκευή 22-10-2010 και ώρα 8:30 μ.μ. στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξ/πολης Βαγγέλη Λαμπάκη. Ήταν όλοι εκεί. Ανάμεσα στους φίλους που ήρθαν να ευχηθούν και να στηρίξουν το Βαγγέλη Λαμπάκη ήταν ο βουλευτής Έβρου κ. Α. Δερμεντζόπουλος, ο Δήμαρχος Τραϊανούπολης κ. Δ. Χρυσανίδης, οι πρώην βουλευτές κ. Σ. Κελέτσης, κ. Ι. Καβαρατζής, κ. Φ. Δημοσχάκης, οι πρώην Δήμαρχοι Αλεξ/πολης κ. Τ. Αρβανιτίδης, κ. Ν. Κουκουράβας, ο πρώην Δήμαρχος Φερών κ. Ν. Μανούσης καθώς και πολλοί νυν και πρώην Δημοτικοί αλλά και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι. Παραβρέθηκε επίσης, στηρίζοντας τον συνδυασμό του Βαγγέλη Λαμπάκη και ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Έβρου κ. Ν. Καραμανίδης.
Ο Βαγγέλης Λαμπάκης στην ομιλία του τόνισε ότι ο λαός της Αλεξ/πολης, των Φερών και της Τραϊανούπολης θα πρέπει να καταδικάσει την αδιαφορία, ανικανότητα και αποτελμάτωση των οχτώ προηγούμενων χρόνων, να μην παρασυρθεί από την «επίθεση» υποσχέσεων των δυο τελευταίων μηνών της απερχόμενης Δημοτικής αρχής και να στηρίξει τον συνδυασμό «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ», έναν συνδυασμό ισορροπημένο, φρέσκο και ζωντανό.
Αναφέρθηκε στην εικόνα διάλυσης και που δείχνει το παραλιακό μέτωπο της πόλης, το γκρέμισμα της ιχθυαγοράς, την εγκατάλειψη σε ερείπια του καπνομάγαζου, τη μη ολοκλήρωση μετά από οχτώ χρόνια κανενός μεγάλου έργου, όπως το κολυμβητήριο, τη μη διεκδίκηση και το μη σχεδιασμό έργων που είναι απαραίτητα για την λειτουργικότητα της πόλης και την ανάδειξη της σε πόλο έλξης, τουριστικό αλλά και εμπορικό, έργα όπως ο περιφερειακός δρόμος, η απομάκρυνση και διεκδίκηση των στρατοπέδων, η διεκδίκηση κατασκευής μαρίνας από το καζίνο Ξάνθης, η διεκδίκηση χώρων λειτουργικών για την πόλη που ανήκουν στον ΟΛΑ, χώροι άθλησης, χώροι πολιτισμού κ.α.
Την βραδιά έκλεισε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού και στη συνέχεια, οι νέοι του συνδυασμού ανέλαβαν τη σκυτάλη ξεκινώντας μια γιορτή γεμάτη μουσική και ενθουσιασμό, μια ελπίδα για το αύριο της Αλεξ/πολης.





ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ»