ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ο κωστας μολτσιδης υποφηφιος δημοτικος συμβουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας με τον συνδυασμό Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή του Βασίλη Μαυρίδη θα είναι και ο γνωστός τραγουδιστής της χιπ-χοπ μουσικής Κώστας Μολτσίδης.
Ο Κώστας Μολτσίδης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ορεστιάδα, ενω ξεκίνησε τις σπουδές του με τη με τη μουσική θεωρία φτάνοντας μέχρι
το πτυχίο της αρμονίας, για να ακολουθήσουν σπουδές σε ευρύτερους τομείς της μουσικής,της τηλεόρασης,του ραδιοφώνου,του θεάτρου και του κινηματογράφου, όπως παραγωγή, ηχοληψία, σκηνοθεσία κ.α.
Έχει κυκλοφορήσει 10 δίσκους στην ελληνική δισκογραφία και ανήκει εδώ και κάποια χρόνια σε μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες της χώρας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nαι αυτος θα μας σωσει!επιτελους!α ρε γιαουρτια που χρειαζονται...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ......? Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΤΣΙΔΗ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΜΑ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟΥ! ΕΛΕΟΣ.........