ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

υποψηφιος με τον κογιομτζη

Η δημοτική παράταξη «μαζί ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κ. Βαγγέλη Εξαμηλιώτη στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Ο κ. Βαγγέλης Εξαμηλιώτης, έστειλε επιστολή στην παράταξη «μαζί ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» του υποψήφιου Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης κ. Μιχάλη Κογιομτζή στην οποία σημειώνει:

«ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΓΙΟΜΤΖΗ

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες

Θα ήθελα για όσους δεν με ξέρουν, να αναφέρω λίγα στοιχεία για τη μέχρι τώρα πορεία και συμμετοχή μου στα κοινά.
Υπήρξα ένα από τα ιδρυτικά μέλη της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία των Πολιτών», η οποία έλαβε μέρος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Άποψή μου, για το θέμα της συνεργασίας, στα πέντε χρόνια συμμετοχής στην παράταξη αυτή ήταν ότι η διαφωνία είναι υγεία, όταν είναι αιτιολογημένη και η συνεργασία ευλογημένη, όταν λύνει προβλήματα. Μέσα στην «Κοινωνία των Πολιτών» υπάρχουν άτομα άξια και έντιμα, μα πολύ «θυμωμένα πολιτικά», τόσο θυμωμένα ώστε στην τελευταία Γενική Συνέλευση πήραν απόφαση, κατά πλειοψηφία, να μην κατέλθουν στις εκλογές και να μην υποστηρίξουν καμιά δημοτική παράταξη. Η προσωπική μου θέση από την ίδρυση της παράταξης ήταν οι συνεργασίες. Θα μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω, οπότε παραιτήθηκα από όλα τα όργανα.
Το πρόβλημα για παράδειγμα τι σημαίνει χρισμένη ή στηριγμένη υποψηφιότητα Δημάρχου θα μας πάρει πολύ καιρό να το διαχειριστούμε ως κοινωνία. Τα κόμματα έχουν σοβαρές ευθύνες για τον τρόπο με τον οποίο διενεργούνται οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Πρόταση: ενιαίο ψηφοδέλτιο Δημάρχων και ενιαίο ψηφοδέλτιο Δημοτικών Συμβούλων. Δεν θα έλυνε όλα τα προβλήματα, αλλά θα τα άμβλυνε και το σημαντικότερο θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση.
Μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισα να συμμετάσχω σ’ αυτές τις εκλογές, αν και το υπάρχον κλίμα δεν είναι το καλύτερο για μένα. Συνεργασία για τη συνεργασία, αν δεν ικανοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις προς την σωστή κατεύθυνση, είναι έννοια κενή.
Στην παράταξη σας έχω βρει αρκετούς συνομιλητές και αποφάσισα να ζητήσω τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό σας, υπό τον όρο, ότι θα με δεχτείτε ως
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ
Με εκτίμηση στο πρόσωπο του Μιχάλη και σεβασμό στην παράταξη σας
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΜΗΛΙΩΤΗΣ»
Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Μιχάλης Κογιομτζής σε δήλωσή του ευχαρίστησε τον κ. Βαγγέλη Εξαμηλιώτη, τον καλωσόρισε και σημείωσε πως: «Η παράταξή μας γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να συναντηθούν σε μια κοινή πορεία προς το μέλλον, κοινωνικές δυνάμεις που θεωρούν τη Δημαρχία χώρο ευθύνης και όχι χώρο άσκησης εξουσίας. Αυτή η ανάγκη οδήγησε στην αποδοχή μιας προγραμματικής συμφωνίας, ενός κοινωνικού συμβολαίου, που δεσμεύει όλες τις συνεργαζόμενες δυνάμεις και προσωπικότητες σε ένα σύνολο αρχών και στόχων για την ανάπτυξη του νέου Δήμου Αλεξανδρούπολης.»