ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

πυργος - αλεξανδρουπολη

Στα αρμόδια υπουργεία Ελλάδας και Βουλγαρίας κατατέθηκε προς εξέταση η μελέτη μελλοντικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με το πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι.

Η κατάθεση έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ελλάδας και το υπουργείο Οικολογίας και Υδάτινων Πόρων της Βουλγαρίας και η έκθεση αναφέρεται στις επιπτώσεις στο κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον κατά την περίοδο τόσο της κατασκευής, όσο και της εκμετάλλευσης του αγωγού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας Trans-Balkan Pipeline B.V., η μελέτη ανταποκρίνεται πλήρως τόσο στις διεθνείς προδιαγραφές, όσο και στις εθνικές νομοθεσίες Ελλάδας και Βουλγαρίας.

Η αποτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων έγινε από τις εταιρείες συμβούλους για την κατασκευή του αγωγού ILF Consulting Engineers και Environmental Resources Management (ERM).
Όπως έχει ανακοινωθεί και παλαιότερα οι μέτοχοι της Trans-Balkan Pipeline B.V (TBP) σχεδιάζουν να συνεδριάσουν εντός του Οκτωβρίου στο Άμστερνταμ, ταυτόχρονα με τη συνεδρίαση της διοίκησης της εταιρείας.