ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

επιτεθηκαν σε δημοσιογραφους επειδη τους ειπαν πομακους κι οχι τουρκους

Κάτοικοι στις Θέρμες Θράκης



«Τα όσα αντιμετωπίσαμε στις Θέρμες ήταν πραγματικά απίστευτα και μας θύμισαν καταστάσεις που έχουμε ζήσει σε αφρικανικές χώρες, άλλες εποχές, όπως η Τυνησία και το Τσαντ και μάλιστα σε περιόδους αναταραχής, όπως σε πολέμους ή σε δικτατορίες». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε τα όσα βίωσε, η κα Έφη Τσελίκα, που είναι η ελληνογαλλίδα ανταποκρίτρια τόσο της κρατικής τηλεόρασης, όσο και του κρατικού ραδιοφώνου της Γαλλίας. Η γυναίκα και οι υπόλοιποι συνάδελφοί της ήρθαν στη χώρα μας, για να γυρίσουν ένα ρεπορτάζ για την καθημερινότητα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη. Έκαναν όμως ένα ''λάθος''. Σύμφωνα


με το akritasmedia, οι Γάλλοι δημοσιογράφοι τους χαρακτήρισαν Πομάκους και όχι Τούρκους όπως ήθελαν και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να τους κατηγορήσουν για κατασκοπεία. Τελικά στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που απέτρεψαν τα χειρότερα ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σβήσουν το καταγεγραμμένο υλικό τους.

www.seleo.gr