ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

συνεντευξη


Στέργιος Αποστολακούδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με το συνδυασμό του Μιχάλη Κογιομτζή "Πάμε Μπροστά".
Τι σας οδήγησε στο να είστε υποψήφιος;

Η συμμετοχή στα κοινά για μένα είναι υποχρέωση όλων. Εκκινώντας από αυτή την αρχή συμμετέχω ενεργά σε όλες τις συλλογικές διαδικασίες από τα μαθητικά μου χρόνια, συνεχίζοντας ως και σήμερα. Θεωρώντας ότι τα προβλήματα λύνονται με τη συμμετοχή δεν μπορούσα να μη στρατευθώ στην κοινή προσπάθεια για να βγει ο Δήμος από το τέλμα και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Η δομή και το νέο πλαίσιο λειτουργίας των Δήμων, με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, επιτρέπουν το σχεδιασμό και την υλοποίηση πράξεων και δράσεων ικανών να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας και να ανατρέψουν θεαματικά την κακή εικόνα.

Τι είναι πιο δύσκολο; Το ταξίδι μέχρι την κάλπη ή το τελικό αποτέλεσμα;


Στη ζωή τίποτα δε μας χαρίζεται, κάθε προσπάθεια έχει και τις δυσκολίες της. Το «ταξίδι» μέχρι την κάλπη κρύβει εκπλήξεις, χαρές και πίκρες. Όμως εμείς βρεθήκαμε όλοι ΜΑΖΙ στο συνδυασμό για να ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, θα χαρούμε αυτό το «ταξίδι» και με τη βοήθεια των συμπολιτών μας θα έχουμε το καλό αποτέλεσμα. Με όπλα μας την ειλικρίνεια, τη διαφάνεια, τον προγραμματισμό και τον δημοκρατικό έλεγχο θα επιδιώξουμε τις απαιτούμενες αλλαγές.

Ποια είναι η σχέση σας με το Μιχάλη Κογιομτζή;

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΓΙΟΜΤΖΗ, γνωριζόμαστε από παλιά, από τη συνεργασία μας στη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και στενή συνεργασία για τα θέματα ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Η πρώτη αντίδραση του ποιο κοντινού συγγενικού σας προσώπου όταν ανακοινώσατε την υποψηφιότητά σας ποια ήταν;


Σε μια εποχή, που ο ελεύθερος χρόνος όλων είναι περιορισμένος, τα κοντινά πρόσωπα, (σύζυγος και παιδιά) έχοντας και την εμπειρία του παρελθόντος, αρχικά στάθηκαν επιφυλακτικοί. Όμως γρήγορα η επιφύλαξη ξεπεράστηκε και έγινε συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια.