ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 14-10-2010 και ώρα 12.00΄, στις εργατικές κατοικίες της Παλαγίας, από Αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης, ένας (1) 19χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν άνδρες της παραπάνω Υπηρεσίας, στον ανωτέρω δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του: α) μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης, βάρους -0,6- γραμ., με την άμεση συσκευασία της και β) μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα θρυμματισμένου δισκίου ναρκωτικής ουσίας, βάρους -0,8- γραμ., με την άμεση συσκευασία της.
Ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Συνελήφθησαν την 21.00΄ ώρα της 14-10-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κήπων, δύο (2) αλλοδαποί, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και απόπειρα παράνομης εξόδου αυτών από τη Χώρα.
Ειδικότερα, την 13-10-2010 και ώρα 20.00΄, προσήλθαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα ένας 31χρονος αλλοδαπός, ως οδηγός και ένας 36χρονος αλλοδαπός ως συνοδηγός πολυτελούς Ι.Χ.Ε.αυτ/του, με άδεια κυκλοφορίας των Ιταλικών αρχών. Κατά τον αστυνομικό - διαβατηριακό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε, ο οδηγός κίνησε τις υποψίες των Αστυνομικών και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι, το ανωτέρω όχημα έχει υπεξαιρεθεί.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, μετά των πινακίδων κυκλοφορίας του, και τα συνοδευτικά έγγραφα (άδεια κυκλοφορίας, κάρτα διεθνούς ασφάλισης, εξουσιοδότηση ).
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Α.Τ.Κήπων.

ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΠΕΖΟΥ
Την 15/10/2010 και ώρα 06.50΄, στην Αλεξ/πολη, Ι.Χ.Φ.αυτ/το που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 51χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γ.Π.Ν.Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.