ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

νεα δεδομενα στο δημο σουφλιου

Η δημοτική παράταξη « Μαζί…. για τον τόπο του Ορφέα», του δήμου ΄Ορφέα αποφάσισε να ενταχθεί στην δημοτική παράταξη «Συνεργασία-ανάπτυξη-συνοχή» του δήμου Σουφλίου με υποψήφιο δήμαρχο τον Πασχάλη Χριστοδούλου.
Πεποίθησή μας είναι, ότι η προσωπικότητα και η συνολική συγκρότηση του πολιτικού όντος Πασχάλης Χριστοδούλου αποτελεί προϋπόθεση και εγγύηση για την πραγμάτωση ή τουλάχιστον την δρομολόγηση υλοποίησης όλων αυτών για τα οποία αγωνιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.
Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύγκλισης των δύο παρατάξεων καταγράφεται η ανάγκη να οριστούν μια σειρά χρονίζοντα προβλήματα του δήμου Ορφέα ως άμεσης προτεραιότητας στην ατζέντα της νέας δημοτικής Αρχής του δήμου Σουφλίου.
1.Αναπτυξιακά έργα στον κάμπο των Λαβάρων Κισαρίου.
2.Διαχείριση απορριμμάτων και οριστικό κλείσιμο του ΧΑΔΑ Λαβάρων που βρίσκεται μέσα στη χειμέρια κοίτη του ποταμού ΄Εβρου.
3.Αναδασμοί στις ημιορεινές γεωργικές εκτάσεις.
4.Αντιμετώπιση του μέγιστου προβλήματος των πλημμυρών.
5. ΄Υδρευση και οδικό δίκτυο στο ορεινό τμήμα του δήμου.
6. Οριστική απομάκρυνση του πεδίου βολής (ψηλός στάλος) σύμφωνα και με την από 07-01-2008 ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου ΄Εβρου
Λάβαρα 12 Οκτωβρίου 2010
Για την παράταξη
Χρήστος Π. Τοκαμάνης
Δημοτικός Σύμβουλος