ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

διεκδικει μια θεση στο δημο αλεξανδρουπολης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Χρήστος Γκιουμουσίδης γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου του 1980. Είναι γιος του Κωνσταντίνου Γκιουμουσίδη, συνταξιούχου αγρότη και της Αναστασίας Γκιουμουσίδου, νοικοκυράς. Έχει έναν αδερφό, τον Παύλο, αστυφύλακα στο ε-πάγγελμα, ο οποίος υπηρετεί την τρέχουσα περίοδο στον έλεγχο διαβατηρίων του Τελωνείου των Κήπων. Μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στον οικισμό της Νέας Χη-λής Αλεξανδρουπόλεως.
Το 1998 αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αλεξανδρουπόλε-ως με βαθμό ‘’λίαν καλώς’’. Το 1999 εισήχθη στην Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2004 με βαθμό πτυχίου ‘’λίαν καλώς’’. Το 2008 εισήχθη στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Σχολής Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Νέα Ορεστιάδα. Τον Σεπτέμβριο του 2010 έλαβε τον Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών του (MASTER) με Κατεύθυνση ‘’Περιβαλλοντική Πολιτική και Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη της Υπαίθρου’’ και μάλιστα με βαθμό ‘’άριστα’’. Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά και είναι κάτοχος διπλώματος χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Έχει εργαστεί σαν εποχιακός δασολόγος στο Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης, στην Διεύθυνση Δασών του Νομού Έβρου, στον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου του Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου στο χωριό της Δαδιάς και στην Ξυλοβιομηχανία ‘’ΑΚΡΙΤΑΣ’’ στον Προβατώνα του Δήμου Τυχερού του Νομού Έβρου. Την πρακτική άσκηση, πριν την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών του, την έκανε στα Πανεπιστημιακά Δάση του Ταξιάρχη Νομού Χαλκιδικής και του Περτουλίου Νομού Τρικάλων, στο Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης, στο Δασικό Φυτώριο της Χαλκηδόνας του Νομού Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στα Φυτώρια Καλλωπιστικών Φυτών ‘’ΑΘΗΝΑΣ ΜΟΚΑ-ΠΛΑΣΤΗΡΑ’’ στην Επανωμή του Νομού Θεσσαλονίκης.
Έχει παρακολουθήσει πλειάδα επιστημονικών Συνεδρίων ανά την Ελλάδα, καθώς επίσης και πολύωρα σεμινάρια, τόσο σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και αειφόρου ανάπτυξης όσο και σε θέματα οικονομίας, διοίκησης, επιχειρήσεων και σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων του ανθρώπου σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Φέρες, Δράμα και Αθήνα.
Το 2004 ενεγράφη στα μητρώα Δασολόγων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, προκειμένου για την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Το 2007 εξελέγη στην θέση του επικεφαλής της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Δασολογικού Κλάδου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος(Παράρτημα Θράκης). Το 2005 ενεγράφη στην Ελληνική Δασολογική Εταιρεία και το 2006 στην Πανελλήνια Κίνηση Δασολόγων. Το 2008 εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Από το 2010 είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Γεωργία-Παράρτημα Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας- και μέλος της Πρωτοβουλίας Προόδου και Πολιτισμού για την Αλεξανδρούπολη η ‘’ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ’’. Τον Ιούνιο του 2010 ανέλαβε από την Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας την θέση του Τομεάρχη Περιβάλλοντος της ΝΔ για τον Νομό Έβρου και καθήκοντα ως Εκπροσώπος Τύπου της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Επιστημόνων Νομού Έβρου της ΝΔ.