ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ακαδημια ποδοσφαιρου αθλητικης ενωσης διδυμοτειχο

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, συνεχίζει τις δραστηριότητές της η ποδοσφαιρική ακαδημία του Διδυμοτείχου. Στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ελληνοχωρίου, 130 παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών αθλούνται υπό την παιδαγωγική και προπονητική επίβλεψη του κ. Μπάμπη Παρασχούδη και των συνεργατών του Χάρη Τασιούδη και Δήμου Τσιομπανίδη. Τη προσπάθεια συνδράμουν διοικητικά και οργανωτικά, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΔ κ. Πασχάλης Συριτούδης και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής κ. Δημήτρης Μπροντίδης.
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δύο φιλικές συναντήσεις με τον Ορέστη Ορεστιάδας και τη Σαγήνη Ορεστιάδας και προγραμματίζονται και άλλες με τα τμήματα υποδομής του Σουφλίου, της Καππαδοκίας, της Χιλής, της Παλαγίας, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της Ξάνθης, της Κομοτηνής κ.ά..
Ο παιδαγωγικός στόχος της προσπάθειας αυτής, ήταν και παραμένει η εμφύσηση αρχών και αξιών για τη διαμόρφωση μιας θετικής προσωπικότητας, συγχρόνως με την εμπέδωση ενός αθλητικού τρόπου ζωής, ο δε αθλητικός στόχος, είναι η καλλιέργεια του αθλήματος, ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν το ταλέντο τους με τον καλλίτερο τρόπο, είτε ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό, είτε ερασιτεχνικά. Άλλωστε σύμφωνα με τη φιλοσοφία που επικρατεί στα τμήματα υποδομής:
"σημασία έχει το ποδοσφαιρικό ταξίδι και δευτερευόντως το ποδοσφαιρικό αποτέλασμα".