ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ορεστης - μανη

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Έβρου ο Ορέστης Ορεστιάδας πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 2-0 του Εθνικού Μάνης και έτσι στον επόμενο γύρο θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Α.Ε. Διδυμοτείχου. Στην ανάπαυλα του αγώνα οι ομάδες οδηγήθηκαν στα απόδητήρια ισσόπαλες 0-0. Στο 60' ο Ορέστης εκμεταλευόμενος ένα λάθος στην άμυνα του Εθνικού και την ολιγωρία των αμυνομένων άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Πασχάλης Σταματάκης εξαντλώντας τις αλλαγές του έκανε πιο επιθετικό τον Εθνικό πιέζοντας τον Ορέστη αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε. Στο 90' σε αντεπίθεση των γηπεδούχων η άμυνα του Εθνικού δεν πρόλαβε να οργανωθεί και με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ο Ορέστης "κλείδωσε" τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού του κυπέλλου. Διαιτητής: Παπαδημητρίου
ΟΡΕΣΤΗΣ: Μαρκίδης, Παπαϊωάννου, Γιαννακόπουλος (44' Πετρόπουλος Σ.), Βενετίδης, Μυλωνάς Γ., Παπαζήσης, Μυλωνάς Π., Νάκου, Νικολαΐδης (46' Δράκος), Πετρόπουλος Κ., Κουτσούκης (83' Σαραγλίδης)
ΜΑΝΗ:Συριτούδης, Ζαχαρνούδης, Τοπαλίδης, Γκιντίδης Στρ., Τσινούδης (77' Λιάσου), Φουτσιτζής, Βλάχος, Κονακλής, Γκόλιας (62' Πουρζιτίδης Κ.), Τουρνάκης (50' Κισσούδης), Κελεσίδης Αν.
πηγή: http://ethnikosmanis.webnode.com/