ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

παγκοσμια ημερα ενοπλων δυναμεων

Η 21η Νοεμβρίου 2010 θα γιορτασθεί με λαμπρότητα και επισημότητα σε ολόκληρη τη χώρα, ως η μέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (αριθμ. πρωτ. 61317/27.10.2010) και με αντίστοιχο σχετικό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (21.10.2010), το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει :

1. Γενικό σημαιοστολισμό των Δημοτικών Καταστημάτων, όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών, των ΝΠΔΔ, Οργανισμών και Τραπεζών, καθώς και των πολεμικών πλοίων, που θα βρίσκονται στο λιμάνι, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2010 (αριθμ. πρωτ. 60946/27.10.2010 έγγραφο του Υπουργείου)
2. Φωταγώγηση των Δημοτικών Καταστημάτων, όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών, των ΝΠΔΔ, Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου.
3. Επίσημη έπαρση σημαίας στις 08.00 στα φρούρια ή τους ειδικούς χώρους έπαρσης σημαίας και υποστολή της μετά τη δύση του ηλίου με την συμμετοχή αγήματος και στρατιωτικής μουσικής, όπου είναι δυνατό.
4. Τέλεση δοξολογίας και ομιλία στον μητροπολιτικό ναό
5. Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων, μετά τη δοξολογία, από Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, καθώς και από Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην έδρα του νομού – Αλεξανδρούπολη – καταρτίζεται από τη Νομαρχία, για δε την έδρα του Επαρχείου – Διδυμότειχο - με ευθύνη του Έπαρχου σε συνεργασία με τον δήμο Διδυμοτείχου.
Διευκρινίζεται ότι η τέλεση δοξολογίας και η κατάθεση στεφάνων θα γίνουν μόνο στις περιοχές, όπου εδρεύουν στρατιωτικές μονάδες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Ώρα 08.00: Έπαρση της σημαίας στον προ της Μεραρχίας χώρο με τη συμμετοχή στρατιωτικού αγήματος και στρατιωτικής μουσικής και την παρουσία των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων.
Ώρα 10.00: Τέλεση δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Άνθιμου
Ο κ. Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος, Φιλόλογος του 2ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, μετά τη δοξολογία, στο ναό, θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, στο πλαίσιο της σημασίας που προσδίδεται στην ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ώρα 10.45: Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη από τον Νομάρχη, τους Βουλευτές του Νομού, τον Στρατηγό Δ/τή ΧΙΙ Μ.Π., τον Πρόεδρο της Ν.Α.Ρ.Ε., τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, από τον εκπρόσωπο του Δ.Π.Θ., τον Δ/ντή της ΕΛ.ΑΣ., τον κεντρικό Λιμενάρχη, τον Δ/ντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τα Προεδρεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών και εκπροσώπους των εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων.

Δύση ηλίου : Υποστολή σημαίας.