ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

περι αντικειμενικοτητας και αμεροληψιας

Το tomadakis.blogspot.com και σύντομα και το thrakinea.blogspot.com έχουν μια ιδιαιτερότητα που είναι σπάνια όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και τα παγκόσμια δεδομένα της μπλογκόσφαιρας. Είναι επώνυμα. Όχι γιατί είμαστε αναγκασμένοι αλλά επειδή το επιλέξαμε. Αναλαμβάνουμε επώνυμα την ευθύνη για όσα δημοσιεύουμε ή αναδημοσιεύουμε προσπάθεια για διαρκή, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της περιοχής μας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έχει πολλές και μεγάλες δυσκολίες .Την έκταση του νομού, την έλλειψη πολλών πηγών για δική μας ενημέρωση, την αντικειμενική δυσκολία για την εξακρίβωση και επαλήθευση κάποιων "ειδήσεων", ακόμη και οι παράλληλες ασχολίες μας που δεν μας επιτρέπουν να αφιερώνουμε όσο χρόνο θα θέλαμε , καθώς το μπλόγκ δεν είναι κάτι που το κάνουμε για βιοποριστικούς λόγους.
Και όμως παρόλα αυτά παλεύουμε όσο μπορούμε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας με κύρος και αντικειμενικότητα. Σαφώς και κάνουμε και εμείς λάθη, και στις ειδήσεις που ανεβάζουμε κάποιες φορές και στα σχόλιά μας, τα οποία αποφεύγουμε να κάνουμε, εξ άλλου τα λάθη είναι ανθρώπινα. Ποτέ δεν διεκδικήσαμε το αλάθητο ούτε συγχωροχάρτια. Και σίγουρα ίσως κάποιες φορές να μην ήμασταν 100% αντικειμενικοί υποσυνείδητα, επηρεαζόμενοι απο συμπάθειες και καταστάσεις, ποτέ όμως σκοπίμως.
Πιστεύουμε πως το γεγονός της επωνυμίας μας και η πορεία μας μέχρι τώρα δεν δίνει το δικαίωμα σε κάποιους να μας κατηγορούν για μεροληψία και έλλειψη αντικειμενικότητας, ιδίως σε ότι αφορά τη δημοσίευση σχολίων ή τη μη δημοσίευση τους. Έχουμε κάθε δικαίωμα κατά την άποψή μας να κρίνουμε ποια σχόλια είναι προσβλητικά, ποια είναι αβάσιμα και ποιά χωρίς στοιχεία, ειδικά όταν αυτά έρχονται ανώνυμα. Όποιος θέλει να σχολιάσει και να καταγγείλει οφείλει να έχει το θάρρος της επώνυμης γνώμης του όπως το έχουμε και εμείς. Εξ άλλου ευδοκιμούν τελευταίως φαινόμενα κατευθυνόμενων θιγομένων και υπερασπιστών που το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται. Αυτές τις πρακτικές τις αποδοκιμάζουμε και τις αποφεύγουμε.
Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που μας στηρίζετε όλον αυτόν τον καιρό και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε αυτόν τον πραγματικά δύσκολο αγώνα μας, γιατί πραγματικά εσείς είστε που μας δίνεται ώθηση για να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε με την ίδια θέρμη και το thrakinea.blogspot.com που θα αποτελέσει σύντομα την συνέχεια του tomadakis.blogspot.com.
Σας ευχαριστούμε πολύ.