ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (αλεξανδρουπολης)

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (44) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 11-11-2010 και ώρα 04.15΄, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας σαράντα τεσσάρων (44) λαθρομεταναστών, με πλαστική βάρκα.
Συγκεκριμένα, περί ώρα 02.10΄ της 11-11-2010, άνδρες μικτής ομάδας κατόπτευσης με χρήση VAN θερμικής απεικόνισης αποτελούμενη από Αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ.Φερών και Φ.Α. FRONTEX Βουλγαρίας, εντόπισαν επί της Τουρκικής όχθης του ποταμού Έβρου έναντι της αγροτικής περιοχής πετάλου Πέπλου Έβρου, ομάδα σαράντα (40) περίπου λαθρομεταναστών. Η ανωτέρω ομάδα τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και διαπιστώθηκε ότι με τη χρήση πλαστικής βάρκας εισήλθαν στο Ελληνικό έδαφος, πραγματοποιώντας αλλεπάλληλα δρομολόγια από την Τουρκική στην Ελληνική όχθη του ποταμού και στη συνέχεια κινήθηκαν πεζή εντός του Ελληνικού εδάφους, ενώ οι δύο (2) διακινητές προσπάθησαν να επιστρέψουν πίσω στην Τουρκία. Αμέσως μικτή εποχούμενη περιπολία αποτελούμενη από άνδρες του Τ.Σ.Φ.Φερών και Φ.Α. FRONTEX Σλοβακίας, κινήθηκαν για τη σύλληψη τόσο των λαθρομεταναστών όσο και των διακινητών. Οι διακινητές αντιλαμβανόμενοι το περιπολικό όχημα τράπηκαν σε φυγή για να διαφύγουν τη σύλληψη, χωρίς όμως να το καταφέρουν.
Κατασχέθηκαν μία(1) πλαστική βάρκα, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των χιλίων διακοσίων (1.200,00 €) Ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο (2) διακινητών.
Οι συλληφθέντες, 2 διακινητές και 44 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ.Φερών.