ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

τελος ο πυργος - αλεξανδρουπολη;

Τέλος στα σχέδια κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης έθεσε, σήμερα, η Βουλγαρία, διά στόματος του Βούλγαρου πρωθυπουργού, Μπόικο Μπορίσοφ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «24 Ώρες», ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση, εάν ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης σταματάει οριστικά, απάντησε θετικά. «Χθες και ο ίδιος ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν είπε: ''καταλαβαίνω τις ανησυχίες του συναδέλφου κ. Μπορίσοφ στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος''. Εμείς έχουμε άλλα σχέδια και θα δουλεύουμε πάνω σ' αυτά».

Ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη προβλεπόταν να μεταφέρει αργό πετρέλαιο, προέλευσης από την Κασπία Θάλασσα, από το λιμάνι του Μπουργκάς στην Αλεξανδρούπολη.

Για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ο κ. Μπορίσοφ μίλησε και στη διάρκεια συνέντευξής του, στον τηλεοπτικό σταθμό bTV. Όπως είπε, «σχετικά με τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, είδατε ότι τηρούμε τις υποσχέσεις που έχουμε δώσει στον πληθυσμό του Μπουργκάς... Όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός (της Ρωσίας)Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι λαμβάνει υπ' όψιν την άποψή μου για το σχέδιο αυτό, ότι δεν είναι καλό για τη Βουλγαρία και ότι είναι επικίνδυνο για τον τουρισμό και το περιβάλλον. Κι όπως είδατε, (ο Πούτιν) δεν έθιξε το θέμα καθόλου».

Ο κ. Μπορίσοφ αναφέρθηκε και στις δύο συνεντεύξεις του στα αποτελέσματα των συνομιλιών που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του, το περασμένο Σάββατο, σχετικά με τα ενεργειακά θέματα.

Όπως είπε, η Βουλγαρία θα κερδίζει κάθε χρόνο περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια ευρώ από τα τέλη διέλευσης του αγωγού «South Stream» από το βουλγαρικό έδαφος, ενώ πρόσθεσε ότι η κατασκευή του βουλγαρικού τμήματος θα κοστίσει στη Βουλγαρία ποσό από 400 έως 600 εκατ. ευρώ.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στα σχέδια δολοφονίας του, έναντι του ποσού των 400.000 ευρώ, που αποκάλυψαν πρόσφατα οι βουλγαρικές υπηρεσίες ασφαλείας, ο κ. Μπορίσοφ τόνισε ότι τα άτομα που είναι υπεύθυνα καταζητούνται, βάσει ερυθράς αγγελίας (red notice), από την Ιντερπόλ.
www.zougla.gr